Türktorrent.eu Davetiyeleri Sıfırlamış

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Evet arkadaşlar başlıktada okuduğunuz gibi site davetiyeleri tamamiyle sıfırlamış biraz evvel siteye girince farkettim 3 davetiyem güme gitti nedenini bilmiyorum ama tahminim artık ulu orta dağıtılan davetiyelerin önünü kapatmak yalnızca vip üyelere birer adet davet hakkı verilmiş bonusla davet alma hakkını bire düşürmüş bilginiz olsun yani demek oluyorki bir müddet türktorrent davetiyesi dağıtılamayabilir.Siteden gönderilen mesaj;

url=http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx][IMG]http://o1311.hizliresim.com/1h/l/up9u2.png[/url][/IMG]

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Düzenleme yapılacak bir süre davetiye bulamayabilirsiniz. Davetiye bulan arkadaşlarda hesaplarına iyi baksınlar bundan sonra zor bulacaklar davetiyeleri eskisi gibi davetiye dağıtımı olmayacak bol bol.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tam olarak sebebi o deği. Vip üyeler azaldı kimse vip almamaya başladı. Davetiye silindi ki biri üye olmak istediği zaman vip olsun.

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslinda sebep her ne olursa olsun , gerek VIP satişi gerek sitenin bulunurluğunu azaltıp değerini arttırmak.. Her türlüsü kesinlikte TT'ye faydalı olacaktır .

yakup12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah rızası için biri bana turktorent davetiyesi göndersin ne olur

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar dün türktorrentten mesaj geldi geri alınan davetiyelerin yerine bonus puanları hediye ediyorlar işte bana gelen mesajı aşağıda sizlere sunuyorum bu konuyu açtığımda demiştim keşke geri alınan bonusların yerine upload ve benzeri şeylerle bizlere sunsalar diye nihayet yapmışlar

Yeni Davetiye ve Bonus Dağıtım Düzeni

Değerli Üyelerimiz,
Öncelikle, davetiye sıfırlamamızdan bu yana, bizimde sizler gibi birer insan olduğumuzu ve binlerce üyesi olan bu platformu düzen içinde tutmak için gönüllü olarak çalıştığımızı unutup, hem yönetime gönderdiğiniz mesajlarınızda hem de çeşitli platformlarda ilettiğiniz tehdit, hakaret ve küfürleriniz için teşekkürler.

Bu uygulamayı yapmamızın iki nedeni vardı. İlki; davetiyelerin kötü amaçlı olarak kullanıldığını görmemiz, ikincisi ise daha önceki yıllarda dağıtılmaması gereken şekilde dağıtılan davetiyeleri temizlenmesi idi.

Temizlemenin ilk adımı olarak takas sistemini kullanımınıza sunup sizleri takasa teşvik ettik ve davetiyelerinizi değiştirmenizi bekledik. Yeni yıldan önce bu işlemi başlatıp bitirmemiz gerektiği içinde, yeterince takas olduğuna inandığımız anda sıfırlama adımına geçtik ve temizleme işlemimizi sonlandırdık.

Sıfırlama adımından sonra verilen davetiyeler, bonuslar ve değişen kurallar aşağıdadır;

1- Power User ve üstüne 1 adet davetiye, Super User ve üstüne 7500 bonus, Super VIP’lere ise 15000 bonus eklendi.
2- Super User olabilmek için minimum upload 150 GB’a yükseltildi.
3- Bonus ile davetiye alımı 7500 puan olarak düzenlenip, bonus kullanımı Super User ve üstü için aktif hale getirildi.
4- Davetiye -> Upload takası sonlandırıldı.
5- Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve Yılbaşı gibi özel günlerde, miktarı sonradan belirlenecek şekilde sadece Bonus Puan verilmesi kararlaştırıldı.
6- Üyelik Süreleri; Ultra User olmak için 540 gün, Extreme User olmak için 270 gün, Gold User olmak için 120 gün, Super User olmak için 90 gün şartı aranmak suretiyle düzenlendi.

Ayrıca davet ettiğiniz üyeler sizin sorumluluğunuzdadır. Davet ettiğiniz üyenin aldığı cezaya göre sizde ceza alabilirsiniz. Bu konuda daha dikkatli olmanızı öneririz. Bundan sonra bu konuda hiçbir üyeye müsamaha gösterilmeyecek ve gereken uyarı ve cezalar uygulanacaktır.

Sizlerden ricamız davet ettiğiniz kişilere torrent sistemi hakkında bilgi vermenizdir.Daha bilinçli üyelerin sitemizde yer almasında sizlerde katkıda bulununuz. Yoksa davetiyelerinizin hit&run yapan arkadaşlarınız yüzünden boşa gideceğini unutmayınız. Başarıyla temizlendi.[/B]

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Her üyeye 1 adet davetiye ve 1 adet davetiye daha alacak kadar bonus eklendi. bonusu ister davetiye için alırsınız ister upload alırsınız diye :)

Nihayetinde davetiye gönderecek üyelerin çoğunda zaten 3-5 tane davetiye alacak kadar bonus var.

Onun için üye olacak olanlar ve davetiye gönderecek olanlar daha dikkatli olmalılardır :)