Turktorrent 12+8 Adet Davetiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KimBLarGe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk davetiyesi gönderene turkttoren davetiyesi gönderilecektir.

baha1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,elinde turktorrent davetiyesi olan var ise,size zahmet ukoyuncuoglu@gmail.com adresine gönderirseniz memnun olurum. Şimdiden ilgi duyup gönderen arkadaşlara teşekkür....

baker1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim isterse davetiye bana yaza bilir surekli davetiyem var sadece su sartim var sunun gibi bir ornek olarak resim diyer sitelerde cekim gostermesi gerekiyor seed nasildir iste ornek olarak
hlia.jpg

sunun gibi yaparsaniz herkeze gonderebilicem yapmiyorsaniz davetiye gonderemicem size ;)
hocam banada davetiye gönderebilirmisin hsmttn_syl_1971@hotmail.com
şimdiden teşekkürler...

okullu97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
babastar-03@hotmail.com davetiye gönderirseniz emnun olurum

lvntgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rammstein18 merhaba,
hiç birsiteye ulaşım olsa, çekim olacak...
Bed Eğt öğretmeniyim ve 2 senedir bir türlü Turk torrent davetiye kodu edinemedim... Rica ediyorum bir davetiye gönderirmisin... Teşekkürler... genclevent@gmail.com

lvntgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resim çektim yükleme işlemi url yüzünden yükleme yapmadı... Davetiye alabilir miyim? Teşekkürler: genclevent@gmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resim çektim yükleme işlemi url yüzünden yükleme yapmadı... Davetiye alabilir miyim? Teşekkürler: genclevent@gmail.com

Lütfen turk torrent davetiyesi gönderebilir misiniz...? genclevent@gmail.com Teşekkürler...

sitelios619

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
quote_icon.png
RAMMSTEIN18 Nickli Üyeden Alıntı

kim isterse davetiye bana yaza bilir surekli davetiyem var sadece su sartim var sunun gibi bir ornek olarak resim diyer sitelerde cekim gostermesi gerekiyor seed nasildir iste ornek olarak
hlia.jpg

sunun gibi yaparsaniz herkeze gonderebilicem yapmiyorsaniz davetiye gonderemicem size ;)

lütfen bana da bir davetiye kodu yollar mısınız kastamonu_li@hotmail.com gönderen kardeşim teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...