Bende TürkTelekomun Tplink diye bir modemi var ve 16mbps veriyor.65 TL gibi bir fiyatı var tam hatırlamıyorum.Türknete geçersem yeni modem almam gerekirmi sanırım Türknet daha fazla mbps verip daha uygun fiyat ne yapmam gerek ne tavsiye verirsiniz.
Hayır gerekmez. Aynı modeme bağlantı kurulur.Bende TürkTelekomun Tplink diye bir modemi var ve 16mbps veriyor.65 TL gibi bir fiyatı var tam hatırlamıyorum.Türknete geçersem yeni modem almam gerekirmi sanırım Türknet daha fazla mbps verip daha uygun fiyat ne yapmam gerek ne tavsiye verirsiniz.
tplink modeme türknet olurmu ?Hayır gerekmez. Aynı modeme bağlantı kurulur.
Hocam bütün modemler aynı. Turknet de bir kablo ile adsl olur fiber olur bağlantı yapıyor. Bütün İnternet firmalarının mantığı aynı. Modemin her türlüsü olur. Marka farketmeztplink modeme türknet olurmu ?![]()
türknete geçmeliyimim sizce ?Hocam bütün modemler aynı. Turknet de bir kablo ile adsl olur fiber olur bağlantı yapıyor. Bütün İnternet firmalarının mantığı aynı. Modemin her türlüsü olur. Marka farketmez
Altyapını sorgula fiber var ise geçiş yap. Yok ise adsl TT daha iyi.türknete geçmeliyimim sizce ?
1 sene önce fiber geldi dediler yaşadığım yere ama altyapıyı nerden sorgulayacağımAltyapını sorgula fiber var ise geçiş yap. Yok ise adsl TT daha iyi.
1 sene önce fiber geldi dediler yaşadığım yere ama altyapıyı nerden sorgulayacağım
hocam ben şuam türktelekomluyum tplink yaniburadan sorgulayabilirsinİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
mahalle adını felan girdim Bu lokasyonda Türk Telekom FİBERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.DediÖnce altyapın sorgulat eğer modemin adslse vdsl bir modem alman gerekecek adsl modemde en fazla alabileceğin hız 16megabit zaten vdsl destekliyorsa alt yapın hattını vdsl açacakları için adsl modem kullanamayacaksın.
Binanızda fiber kutusu kabloları varmı?hocam ben şuam türktelekomluyum tplink yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
mahalle adını felan girdim Bu lokasyonda Türk Telekom FİBERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.Dedi
şimdide Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. diyoBinanızda fiber kutusu kabloları varmı?
hocam bilmiyorumki kablolar nerde kapının yanında bir tane kutu var türktelekomdan gelince o kutuyu açıp birşeyler yapıyolarBinanızda fiber kutusu kabloları varmı?
Binanın içinde Türk telekom fiber kutusu varsa fiber den yararlanabilirsiniz.şimdide Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. diyo
hocam bilmiyorumki kablolar nerde kapının yanında bir tane kutu var türktelekomdan gelince o kutuyu açıp birşeyler yapıyolar
sanırım yok yani hiç görmedimBinanın içinde Türk telekom fiber kutusu varsa fiber den yararlanabilirsiniz.
Fiber gelirde binaya gelmesi lazım.sanırım yok yani hiç görmedim
ama yaşadıgım yerin haberlerinde fiber geldi diye haberler çıktı hatta bi ara burda 2 hafta felan kazı yapıldı
Fiber gelirde binaya gelmesi lazım.sanırım yok yani hiç görmedim
ama yaşadıgım yerin haberlerinde fiber geldi diye haberler çıktı hatta bi ara burda 2 hafta felan kazı yapıldı
Olmaz.binaya gelmezse olmazmı ?
Türknetin sitesinde fiber veya hiper şeklinde değil direk altyapınızın destekleyebileceği en yüksek hız şeklinde gösteriliyor diye biliyorum, modem olarak da internetten marka ve modelinden vdsl desteğine bakabilirsiniz. ben bir hafta önce geçtim ttnetin zyxel modemini kullanıyorum ve memnunum internetten. 35 mbpslik pakette 33,5 alıyorum. Birkaç kişi çok sık kesilme oluyor dedi ama bana sadece bir kez oldu o da 5 dakika içinde geldi. genel sorunda galiba mobil veri de çekmiyordu.binaya gelmezse olmazmı ?