TürkTelekom ve Ttnet

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Binamıza kadar fiber optik kablo gelmekte, binanın altındaki kutudan binaya dağıtım yapılmakta. TTelekoma ait Bu kutu cumartesi gününden beri bozuk ve pazar günü akşam 19:00 gibi gelip yarım saat bakıp gitmişler. Bugün de aynı şekilde yarım saat onarım yapıp sadece sabit hatları düzeltip biz interneti düzeltmeyiz diyerek çekip gitmişler.
Hadi pazar hafta sonu tamam görevliler de insan da Bugün niye sabahtan gelmezler... Internet hala yok!!

Dileğim tez zamanda batarlar Inşallah....

Arkadaşlar... Alternatif şirketler geldi mi durmayın... Binanin altındaki kutudaki kabloları görseniz! Bir bant ya sadece bir bant.. Kısa devre olması işten değil! Tüm kablo uçları açıkta...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Teknolojik olarak şüphem bodruma kadar gelen fiberoptik kablo sayesinde kalmadi. Modem ile bölge kutusu (apartman kutusuymuş) arasinda sadece 30-35 metre bakır kablo var. Ama sorun kafaların ilerleyememesinde imiş....

Teknolojik olarak şüphem bodruma kadar gelen fiberoptik kablo sayesinde kalmadi. Modem ile bölge kutusu (apartman kutusuymuş) arasinda sadece 30-35 metre bakır kablo var. Ama sorun kafaların ilerleyememesinde imiş....

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ttnet teknolojisini sürekli yenilemek zorunda.eğer yapmazsa gerilerde kalacak.

Şu ana kadar öyle bi dertleri yok herhalde.!!!! Yenilemeyi bırak 10 yıldır 8 mb veremiyolar İstanbul Avrupa yakasındayım.... Buda yenileme adına bi halt yapmadıklarını n açık göstergesi zaten..

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
TürkTelekom'un sitesine şikayet bırakayım dedim. Seçeneklerde geri dönüşü nasıl yapalım diye bir soru var. Telefon ile yapın diye seçince form oluşturulmuyor.. Şaka gibi...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bildiğim kadarıyla fiber internette kapına kadar fiber kablo çekmeleri gerek. süperonline böyle yapıyor diye biliyorum. yani apartman kutusu ile ev arasına bakır kablo olmaması lazım.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
270
bildiğim kadarıyla fiber internette kapına kadar fiber kablo çekmeleri gerek. süperonline böyle yapıyor diye biliyorum. yani apartman kutusu ile ev arasına bakır kablo olmaması lazım.
SUPERONLINE'da kutudan daireye kadar fiber optik kablo çekmeye yeni başlamış... TTNET ile karışmasın + hızı tam alın... merdiven otomatiği v.s. gibi ortak kullanımdan enerji almanın dezavantajı var... sigorta atar internet kesilir... derdi vardı... artık yok...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Binanın altında bildiğiniz Mahallelere koydukları kutulardan var. Dün düzeltmişlerdi, sağolsun bugün sabit hat tamiri için gelmişler ve sabit hat düzeltmesi yapanlar internet ayarlarını bozmuşlar santralin.
Arkadaşlar burada ağır küfürler ediyorum. Paylaşmak istiyorum ama kendimi tutuyorum..
Tez zamanda Allah bunların belasını versin. Inşallah batarlar..

Binanın altında bildiğiniz Mahallelere koydukları kutulardan var. Dün düzeltmişlerdi, sağolsun bugün sabit hat tamiri için gelmişler ve sabit hat düzeltmesi yapanlar internet ayarlarını bozmuşlar santralin.
Arkadaşlar burada ağır küfürler ediyorum. Paylaşmak istiyorum ama kendimi tutuyorum..
Tez zamanda Allah bunların belasını versin. Inşallah batarlar..

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fotoğrafını çekip koysan o kabloları rezilliği cümle alem görsün.