Turktelekom Netten Bıktım Bi Önerisi Olan Var mı?

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce turkcell superonline tahaatüm bitti yeni en uygun paket 89tl dediler bana da pahalı geldi. Bende turktelekoma geçtim 39tllik bi paket ama geçtiğim günden beri netim yok sürekli internetim gidip geliyor müşteri temsilcisi aradım arıza kaydı bıraktılar sürek mesaj atıyorlar işte arızanın inceleniyor ama somut bir sonuca varamadılar bu akşam gene aradım gene arıza kaydı bıraktılar ama gene bi sonuç yok tahaahütü bozayım dedim 790tl fatura ödemem gerekiyormuş resmen kazık sizce bu arıza neyden kaynaklanıypr bir bilen var mı turktelekom kullanan var mı memnun musunuz arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim. Olmadı bimere ve tüketici hakların şikayet etsem 790tllik faturayı ödemeden benim aboneliğimi iptal ederler mi

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
netspeed var vodafone vardı... bak istersen... SOLNet iptal etmeseydin iyi fiyat seçeneği sunabilirdi... taşırsan taahüt edince karşılarlar... ki oda faturadan düşerekti...

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
superonlinedan vazgeçilir mi ki.sırf müşteri memnuniyetinden dolayı superonline.yılda 1 veya 2 kez sıkıntı yaşıyoruz aynı gün ya da ertesi gün sorun çözülüyor.turktelekom seçeceğim en son internet sağlayıcı bile değil.
değiştirdiğiniz zaman 500 tl lik kısmını geçiş yaptığınız firma ödüyor diye biliyorum.

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
500tl sini öderse direkt geçerim bunu bi yerden mi duydunuz yoksa bir kaynak biliyor musunuz

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Dün sabah aradılar beni alt yapıyı incelemişler her hangi bir bulgu olmadığını dsl kablosuyla telefon kablosunun bağlanırken büyük bir ihtimalle tam bağlanmadığını kablonun düzgün bağlandığı zaman sorunun ortadan kalkacağını söyledi arkadaş. Bende hemen kabloları kontrol ettim çok güzel bir şekilde kabloları bağladım. O gün internet çok güzeldi ama akşam işten eve geldiğimde aynı sorun tekrar devam ediyordu bende bu akşam tekrardan müşteri temsilcisini aradım sorunumun devam ettiğini ilettim arıza kaydı açıp bana yarın için randevu verdiler. Yalnız şöyle bir durum var servis normalde ücretsiz ama ben randevuye 2 saat kala randevuyü iptal edersem yahut beni evde bulamazlarsa 50tl para keseceklerini söylediler. :D bende tamam dedim yarın gelecekler bakalım. Sorun halen daha devam ediyor. Kablolardan anlayan arkadaş varsa bana doğru bağladığımın teyitini verebilir mi? Şimdi eski modemimi (superonline) takacam bakalım birde öyle deniyeceğim. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa bana yazabilirse sevinirim.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Modemi de değiştirdim ama olmadı kabloları mı yanlış taktım acaba ödevimi yapamıyorum bu akşam teslim etmem lazım maille bi yardım edin lütfen

Modemi de değiştirdim ama olmadı kabloları mı yanlış taktım acaba ödevimi yapamıyorum bu akşam teslim etmem lazım maille bi yardım edin lütfen

Modemi de değiştirdim ama olmadı kabloları mı yanlış taktım acaba öfevimi yapamıyorum bu akş

Son düzenleme:

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
vodafone net ayda 3-5 kez gelir ve bunları tahahhüt eder. aboneliğiniz varsa bilmem şu kadarını biz ödüyoruz vs gibi. 500-600 lira ödüyorlar.eğer ki superonline var ise sizin orada düşünmeden geçin.
Ablamlar il merkezinden ilçeye taşındılar. turk telekom 1 yılda taşıyabildi. 1 yıldır internet kullanamadılar ve de evlerine fatura geliyordu.neyseki faturalar iptal oldu.uzun süre bekledikten sonra sizin orda fiber yok deyip adsl bağlanmıştı sonra ne oldu bilmiyorum.
Çok komik şeyler bunlar.
Superonline da böyle şeyler olmaz olamaz :D