Türksat'da kanal açmak Kolay mı?

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuan Türksat'ta bulunan kanalların birçoğu gereksiz kanallar. Yani bu maxi tv falan var. Sırf replik yayınlıyor. Hatta sırf reklam, tanıtım amaçlı bile kanallar açılmış. D shopping gibi. Bu kanallar giderlerini nasıl karışıyor. Bir kanal açmak bu kadar kolay mı? Bilen arkadaşlar bir kanal açmak için gerekenleri, fiyatı söylerseler fikir sahibi olalım.

Kanal açmak oldukça basit ve pek masrafı yoksa bizde SDN TV yada Shiftdelete tv diye kurabiliriz :)

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İnan bende anlamıyorum bu tip kanalları. Hayır bazı kanallar 24 saat türk filmi yayınlıyor. Üstelik filmleri ya internetten indiriyorlar yada bazı kanallardan kopya yayın yapıyorlar.

Zaten izleyen varsa bilir bu kanalları, kopya yaın yaptığı kanalın logosunu da buzluyor. Hatta inanırmısın bir tane kanalda filmin ortasında torrent sitesinin reklamı çıkmıştı, ne gülmüştüm :mrgreen:

Rtük bunları görmüyor mu anlamıyorum. Son olarak baktılar kanal Rtük'den ceza mı yiyecek, kapanacak mı hemen isim ve logo değiştiriyorlar.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnan bende anlamıyorum bu tip kanalları. Hayır bazı kanallar 24 saat türk filmi yayınlıyor. Üstelik filmleri ya internetten indiriyorlar yada bazı kanallardan kopya yayın yapıyorlar.

Zaten izleyen varsa bilir bu kanalları, kopya yaın yaptığı kanalın logosunu da buzluyor. Hatta inanırmısın bir tane kanalda filmin ortasında torrent sitesinin reklamı çıkmıştı, ne gülmüştüm :mrgreen:

Rtük bunları görmüyor mu anlamıyorum. Son olarak baktılar kanal Rtük'den ceza mı yiyecek, kapanacak mı hemen isim ve logo değiştiriyorlar.

Evet. Öyle kanallara çok denk geldim. Kalitesiz bir görüntüsü var. Sürekli logo değişimi oluyor. İsim değiştiriyorlar.

(1) Uydu ortamından yayın yapan medya hizmet sağlayıcı kuruluşların 2014 yılı için ödemeleri gereken on yıllık uydu yayın lisans ücretleri;
a) Radyo yayın hizmeti için: 21.825,30- TL.
b) Televizyon yayın hizmeti için: 218.253,00- TL.
c) İsteğe bağlı yayın hizmeti için: 51.965,00- TL.

Sayfanın tamamı

http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/IcerikGoster.aspx?icerik_id=e0c87b81-92f2-49cd-8556-87158902efb0

Çok teşekkür ederim. Hayalimi gerçeleştirmek baya bir zor olacak gibi :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Aylık kira 100 ile 300 bin tl arasında diye biliyorum.Türk filmleri 15-20 tanesi 500 tl civarı.