Türksat ın Web Sitesi Joomla

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türksat ın resmi web sitesinde internet tarifelerine bakıyordum. (bakmanıza gerek yok çok pahalı...) habelere de bir göz gezdireyim dedim. haberin bulunduğu çerçevenin sağ üstünde yazdır,e-posta ve pdf olarak görüntüle seçeneleri var. bunları görünce joomla olduğunu anladım zaten... sonra pdf görüntüle seçeneğine tıkladım. baktım en altta joomla ile geliştirilmiş diyordu:)

sonra turksatcomtr/administrator yaptım. joomlalarda admin paneli genelde böyle olur:) ve sonuç başarılı:D

fakat sitede hiç bir (rahatlıkla gözükebilen) joomla altyapısı filan vardır bir şey göremedim...

ne çakal mış bu türksatta:D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ne var ki bedava diye aşşalıyomusun :D SDN nin forum hariç gerisi joomla :d

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam keşke şikayet etseydin manyak ceza yerlerdi :D

roy_mclean

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şikayet et :) copy bölümünde joomladan bahsetmiyor...(tabii lisans alınmadıysa) admin panel hariç joomla olmadığından manyak ceza verirler hatta kapatadabilirler :D

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
türksat gibi bir kuruluşun kendi cms sini yazamaması ilginç.. belkide uğraşmak istememişlerdir. kur joomla gitsin demişlerdir =)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Niye çakallık olsun? Bence çok da güzel bir site yapmışlar, tüm tasarımı ve düzeni kendilerine ait. Ha neden kendileri bir CMS yazmamış derseniz, bu da tercih meselesi. Joomla zaten böyle şeyler için var.

Ayrıca şikayet etmenize de gerek yok, Joomla lisansına göre sitenin herhangi bir yerinde Joomla yazması zorunlu değildir, GPL lisansına oldukça yakın bir lisanstır, dağıtım yapıladıkça sitenizden Joomla ile ilgili tüm copyright vb yazıları kaldırmanıza izin verir.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hmm joomla olmasında birşey yok
tabi kendilerne göre bir sistem yapabilirlerdi
ama
joomlada cok başarılı bir sistem.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Joomla başarılı bir sistem burası gerçek, SDN de joomla kötü birşey yokki ortada :D