TurkNet'e geçmek için modem önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftlX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ftlX

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Selamün aleyküm. Geçeceğim her şey tamam altyapı 35 Mbps veriyor ama soracağım konu modem konusu. Sizce kendi verdiği ZyXEL modemi mi almalıyım?(375 TL peşin, 444 TL taksit). Yoksa linkteki modem mi o 300 TL daha önce konu açtığımda onu önermişlerdi ama emin olamadım. Sizce hangisi daha iyi? VDSL bağlatacağız bu arada. Zaten.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Öncelikle başvurmadıysanız Türknet e geçmenizi önermem.
Modem olarak da keenetic olanı alın derim @Spider-Sense de almıştı aynısından.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Bende Tp-link WD9970 var ve Türknetten 75 mbps pakette 90 mbps civarı hız alıyorum. Ayrıca ISSlerin tamamı biraz şans işi.İlla Türknette sorun çıkar başkasında çıkmaz gibi bir durum yok. Eğer Türknetin kendi döşediği altyapı yoksa ve altyapıda zaten sorun varsa bu ilk olarak Türknetten değil altyapıyı kiraladıkları Türk Telekomda problem var demektir. Dediğim gibi illa bir ISS firmasında sorunda yaşanabilir yaşanmayabilir de.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bende Tp-link WD9970 var ve Türknetten 75 mbps pakette 90 mbps civarı hız alıyorum. Ayrıca ISSlerin tamamı biraz şans işi.İlla Türknette sorun çıkar başkasında çıkmaz gibi bir durum yok. Eğer Türknetin kendi döşediği altyapı yoksa ve altyapıda zaten sorun varsa bu ilk olarak Türknetten değil altyapıyı kiraladıkları Türk Telekomda problem var demektir. Dediğim gibi illa bir ISS firmasında sorunda yaşanabilir yaşanmayabilir de.
75 mpbs de 90 almak çok ilginçmiş ? hocam.
Evet kendi altyapısı varsa Türknet sıkıntısız oluyor.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
75 mpbs de 90 almak çok ilginçmiş ? hocam.
Evet kendi altyapısı varsa Türknet sıkıntısız oluyor.
Benimki kendi altyapısı değil. Türk telekomun altyapısını kullanıyor. 75 mbps pakettetim. Ama hız testlerinde 85-90 mbps çıkıyor. Saniyede 7.5 ila 10 MB/s indirme yapabiliyorum. Hiç sorun yaşamadım bir yılda toplam 3 4 kere şikayet kaydı oluşturdum onlarda da bir kaç saate düzeldi.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Benimki kendi altyapısı değil. Türk telekomun altyapısını kullanıyor. 75 mbps pakettetim. Ama hız testlerinde 85-90 mbps çıkıyor. Saniyede 7.5 ila 10 MB/s indirme yapabiliyorum. Hiç sorun yaşamadım bir yılda toplam 3 4 kere şikayet kaydı oluşturdum onlarda da bir kaç saate düzeldi.
Ben 5 ayda çok sıkıntı yaşamıştım. Altyapıya bağlı tamamen.
Ben kablonete geçtim rahatım.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bugün, Keenetic Omni DSL elime ulaştı fakat modem lanetli çıktı! Geldi fakat elektrikler kesildi ve sadece bizim evin alt katta var. Birkaç saat kullandım. ADSL performansı iyi VDSL deneme şansım olmadı elektrik sağolsun. UKT yazısı gelecek.