Fiber mi kullanıyorsunuz, yoksa VDSL veya ADSL'mi? Arkadaş fiber olsa zaten geçecekmiş VDSL'de geçilir mi diye soruyor.Ben kullanıyorum harika bence.
Turktelekom kullandım rezalet 3 ay intsiz kaldık üstüne para istediler reziller.Şuan bulundum meskende fiber alt yapı olmadığı için günümüz yüz yılın en yavaş internetini kullanmaktayım. Yavaşlığı anlata bilmem olanaksız olsa da beni anlayacağını umarım
Keşke bahsettiğin gibi fiber alt yapasıda bulunduğum meskende olsa da bende rahat rahat internet kullansam. Fakat günümüz yüz yılın yavaş internetinde ağır ağır takılıyorum.Turknet şuan kullanmıyorum daha zamanı değil diyerek turkcell kullanıyorum ping değerim.... (ne fazla ne az artık komik olmayan sayı)
en iyisi 35 mbps dir. Hiç kimse 100 mbps interneti çok ucuza vermezKeşke bahsettiğin gibi fiber alt yapasıda bulunduğum meskende olsa da bende rahat rahat internet kullansam. Fakat günümüz yüz yılın yavaş internetinde ağır ağır takılıyorum.![]()
Ben o hızı göremiyorum hocamen iyisi 35 mbps dir. Hiç kimse 100 mbps interneti çok ucuza vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Bedava peynir, fare kapanında olur." diye boşuna dememiş atalarımız
Fiyatı arttı birbirine yakın fiyatları olduğu için Türk Telekom kullanmanı öneririmForumdan okuduğuma göre fibersiz tavsiye edilmiyormuş o yüzden hız sorgulaması yaptım bizim burda fiber yok vdslyle 94 mbps hız veriyor sizce alınır mı