“Alt yapınız desteklemiyor beyefendi” çok basit bir bahane gibime geliyor bunun yanı sıra bunu YouTube üzerinden açıklarken genel anlamda söylemeleri beni zaten haklı çıkarmak için yeterliAlt yapın desteklemiyorsa türknet ne yapsın yinede bir destek kaydı oluştur.
Bende türknet kullanıyorum 5-6 ping gösteriyor. Yani altyapınız desteklemiyorsa türknetin yapacağı birşey yokki.“Alt yapınız desteklemiyor beyefendi” çok basit bir bahane gibime geliyor bunun yanı sıra bunu YouTube üzerinden açıklarken genel anlamda söylemeleri beni zaten haklı çıkarmak için yeterli
O halde türknetle iletişime geçin yardımcı olmazlar ama yapacak birşey yok.Benim alt yapımda bir sıkıntı olmuş olsa 35 MBit pakette şu performansı zaten vermez download ve upload değerleri iyi, üst pakete geçmediğim halde
Ben destek talebimi oluştururum yardımcı olmazlar ise kendilerinin bileceği iş sonuç olarak oyunda daha iyi verim alabilmek adına bu internet sağlayıcısına geçtim ceketimizi alır çıkarızO halde türknetle iletişime geçin yardımcı olmazlar ama yapacak birşey yok.
Oyunda 60 ms alıyorum dostum bana 40 civarı sabit ms değeri lazımAbi 41'in nesini beğenmiyorsun