TürkNet mi kablonet mi

KorayOduncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul kadıköy acıbadem de oturuyorum. Bulunduğum sokakta altyapı ile ilgili bi sorun var ve fiber bulunmıyo. TürkNet e geçtim fakat 35mbps download ı geçemeyecem. Oyunlarda ping değerlerinden memnunum TürkNet ile. Sizce kablonet e geçiş yapsam ping değerleri artar mı veya download artar mı? Sizce hangisini tercih etmek mantıklı?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
İstanbul kadıköy acıbadem de oturuyorum. Bulunduğum sokakta altyapı ile ilgili bi sorun var ve fiber bulunmıyo. TürkNet e geçtim fakat 35mbps download ı geçemeyecem. Oyunlarda ping değerlerinden memnunum TürkNet ile. Sizce kablonet e geçiş yapsam ping değerleri artar mı veya download artar mı? Sizce hangisini tercih etmek mantıklı?
Kablonetin yani devletin kendine ait altyapısı var.

UmutUG

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Turknet kullanıyorum memnunum ve tavsiye ederim. Ancak ufak destek sorunları yaşayabilirsiniz onun dışında mükemmel.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kablonet'in bir avantaj sağlayıp sağlamayacığını yakın çevrenizdeki komşulara sorarak emin olabilirsiniz. Genel olarak Turknet sunabileceği en yüksek hızları verebiliyor.

UmutUG

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kablonet'in bir avantaj sağlayıp sağlamayacığını yakın çevrenizdeki komşulara sorarak emin olabilirsiniz. Genel olarak Turknet sunabileceği en yüksek hızları verebiliyor.
Evet katılıyorum alt yapım 75mbps destekliyor ethernet bağlantısıyla tamamen bağlantıyı sorunsuz şekilde çekebiliyorum.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
TürkNet'te herhangi bir sorun yaşamadıysanız değiştirmeni önermem fakat bir sorun yaşarsan işte o zaman değiştirmeni öneririm. Bir sorun yaşadığında karşında muhattap bulman zor.

jedi99

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
türknet derim. ben memnunum

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Türknet kullanıcısıyım tam olarak 1 ay 10 gündür uğraşıyorum. Bağlantım henüz şimdi geldi bunlara göz önüne alarak kullanmanı tavsiye ediyorum.