Laufeyson
Rektör
Evet modem içinde. Ayrıca tv paketi de içinde olduğu için tv kutusu da içinde.Modemi onlar mı verdiği halde mi 95 tl ? Benim fatura modemle beraber 120 tl heralde. Hem de sözde 35 mbps alıyorum.
Tüm hizmetler 95 tl nin içinde.
Evet modem içinde. Ayrıca tv paketi de içinde olduğu için tv kutusu da içinde.Modemi onlar mı verdiği halde mi 95 tl ? Benim fatura modemle beraber 120 tl heralde. Hem de sözde 35 mbps alıyorum.
Modem ayarının düzgün yapılması ne demek oluyor yani ?Bağlattığım ilk günden şimdiye kadar 2 ay oldu 92-93 mbps alıyorum. Yüklemede 7-8 arası. Modem ayarlarının düzgün yapıldığından emin olun.
Değiştirin direkt.Modem ayarının düzgün yapılması ne demek oluyor yani ?
İnternet hızım normaldi ta ki 3 gün önceye kadar.
Benden kablolu test istediler dns ayarlarını otomotik yap vs dediler hepsini yaptım gönderdim. Bugün sorun çözülmüştür diye mesaj attılar.
Dedim bir deneyeyim fakat hala aynı download hızı 0-1 mbps arası.
Birşeyleri indirirken 20 30 kb ile indiriyorlar. Bıktırdılar yemin ediyorum.
ethernet kablosu ile de aynı leş türknete söylediğimde papağan gibi sorun bizde değil sizde diyorlar. Bela okumak istemiyorum çok kötü bir firma.Ethernet kablosunu bağladığınızda hızınız ne kadar gözüküyor ? Daha öncesinde başka bir modemle denediniz mi diye sormuştum. Acaba modem cihazında problem olabilir mi ? Sonuçta elektronik cihaz sıfır bile olsa ilk günden bile bozulabilir. Modem cihazınızı varsa komşunuzdaki cihazla değiştirerek deneme yapmanız durumunda sorunun modemden olup olmadığı anlaşılabilir.
Öyle yapacağım ya lanet gitsin bunlara. Ne yazıyorsam sorun sizde deyip bilgisayarcıya gösterin diyorlar.Değiştirin direkt.
Farklı bir modem cihazıyla denediniz mi ? Sorun modemden de kaynaklanıyor olabilir.ethernet kablosu ile de aynı leş türknete söylediğimde papağan gibi sorun bizde değil sizde diyorlar. Bela okumak istemiyorum çok kötü bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle yapacağım ya lanet gitsin bunlara. Ne yazıyorsam sorun sizde deyip bilgisayarcıya gösterin diyorlar.