Öneri Turknet arkadaşını getir kampanyas

Bu konuyu okuyanlar

lys_lys

Asistan
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
132
Reaksiyon puanı
12
Puanları
18
Yaş
18
Turknet e başvuracağım davet kodu atabilirmisiniz
 

by7xcom2023

Öğrenci
Cezalı
Katılım
6 Mayıs 2022
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
TurkNet Arkadaşını Getir Davet Kodu

0850 288 80 80 Telefon numarasını arayarak abonelik işlemleri sırasında SAX80JU15WBB davet kodunu müşteri temsilcisine söylemeniz yeterlidir. Online abonelik işlemlerinde ise SAX80JU15WBB davet kodunu ilgili alana doldurmanız yeterlidir.

Online abonelik başvuru sayfası: Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet
 

askinucuncu

Öğrenci
Katılım
6 Aralık 2022
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba,

TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Ben TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Sen de denemek istersen, 169,90 TL olan 1 aylık internet bedeli, taksitler halinde 6 ay boyunca indirim olarak faturana yansıtılacak. Ben de seni davet ettiğim için sayende tıpkı senin gibi 6 ay boyunca interneti indirimli kullanabileceğim. Hizmetin içinde sınırsız, maksimum hızlı internet var. Taahhüt olmadığı için kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, TurkNet, 240 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyor. GigaFiber’e geçişlerde ise 1000 TL’ye kadar taahhüt cayma bedelini TurkNet’ten oluyor. Taahhüt bedelin bu tutarlardan fazlaysa aşağıdaki linke tıklayarak taahhüt bitiş zamanını giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. Taahhüdün bittiğinde geçiş yaparsan yine ikimiz de kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: XQA90AB44YOU Bağlantı: İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. 6 ay boyunca faturana yansıyacak olan 1 aylık İnternet indirimini, sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanmaya başlayacaksın.
 
Üst