HARBİKIZ
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Türkiyenin yeni resim upload sitesi Sınırsız ve süper hızlı resim upload.............
LİNK................HARBİKIZ
:thumbup: + 500dünyanın resim upload sitesi imageshack...
:lol::lol: bu süperdi işte.Ayrıca sana o noktayı tren yolu yapasın diye vermediler cümle sonlarına nokta koy diye verdiler.
Türkiyenin yeni resim upload sitesi Sınırsız ve süper hızlı resim upload.............
İyi niyet değil bu kendini beğenmişlik.@HARBİKIZ senden bi ricam olacaktı.. Ya lütfen şu linkleri bu şekilde verme... Bak inanki itici olmanın en büyük sebeplerinden biride bu biriside bi programı tanıtırken o programı fazla övme gerek yok yanii.. O programın yapımcısı yaptığı program hakkında ne dediyse onu kopyala yapıştır yap tamamdır... ASLINDA BEN SENİN İYİ NİYETLİ BİRİSİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM...
İyi niyet değil bu kendini beğenmişlik.
çok haklısın............tiny varken ne imageshack'le ne de diğerleriyle işim olmaz.
Harbimisin bitirimmi karar veremedim link vermenden nasıl bir kız olduğun belli... linki 20/30 punto daha büyütürsen daha iyi olur gözümüze girmiş olur!
Ayrıca sana o noktayı tren yolu yapasın diye vermediler cümle sonlarına nokta koy diye verdiler.
www.tinypic.com uğraşmayın diğer dandik ve yavaş sitelerle.
bunda çoklu upload yok ki...ayrıca yüklediğin resimlerin kodlarını da toplu olarak alamıyorsun:thumbdown:
Harbimisin bitirimmi karar veremedim link vermenden nasıl bir kız olduğun belli... linki 20/30 punto daha büyütürsen daha iyi olur gözümüze girmiş olur!
Ayrıca sana o noktayı tren yolu yapasın diye vermediler cümle sonlarına nokta koy diye verdiler.