Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zeki Müren, Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, oyuncu ve şair. "Sanat Güneşi" ve "Paşa" olarak anılan Müren, Klasik Türk müziğinin en büyük isimlerinden biri
En sevdiğim İbrahim Tatlıses’tir. İkinci sıraya Gencebayı koyarım. Üçüncü sırayada bi Ferdi gelir bi Ümit. Müslüm Gürses ise popüler kültürün bi parçasına dönüştüğünden daha sonraki sıralardadır.
Neşet Ertaş, Türk halk ozanı abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi Bozkırın Tezenesi" olarak tanınır. 1950itibaren yaptığı plaklarla özellikle Orta Anadolu türkülerini ve bozlakları dünyaya tanıtmıştır
Zeki Müren'i koysanız daha güzel olurdu. Müslüm Gürses ve Zeki Müren diyorum. Tabii Selami Şahin, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar ve niceleri var fakat en sevdiğim iki sanatçı onlar.
Barış MANÇO ve Neşet ERTAŞ benim için favori sanatçılar. Sanatçı kavramını sade sesiyle değil, kişiliği ile de hak eden sanatçılar. Ses olarak Zeki MÜREN ve İbrahim TATLISES daha sonra gelir benim nezdimde.