Türkiyenin en iyi forumu SDN

Tangle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son zamanlarda üye alımıyla ilgili birçok şey yazılıyor davetiye gelsin ya da üye alımı kapansın yok 50 mesaj altında mesajı olanlar konu açamasın 10 mesajı olmayan linkleri göremesin vs gibi birçok fikir bunları yazan insanlarıda forumda araştırdıkça acıyorum hallerine hiçbirinin bir tane insanlara yararlı olma amaçlı konusu yok hepsi bir sorunla karşılaştığında konu açmış işlerini halledip çıkıp gitmiş insanlar üyelikleri 3-5 senelik olmasına rağmen 20-30 mesajı olan insanlar sanki SDN kendilerininmiş gibi yeni üye olacak insanların haklarını çiğnemeye çalışıyolar ayıp herkesin bilgi alışverişinde bulunabilmesi ve kimsenin kısıtlanmamasından yanayım . .

Bence SDN türkiyenin en kaliteli forumu hem teknik, popülerlik olarak hemde sempatiklik olarak. Yeni üye oldum ama gerçekten en favori forumum. SDN var olduğu sürece ben bu forumun üyesi olmaya ve takip etmeye devam edeceğim.

Üye alımıyla ilgili olarak söylenen bu sözlere geri dönersek eğer hiçkimseyi kısıtlayamazsınız bu zararınıza olur hadi bir mesaj sınırı koyun bakalım neler oluyor. 50 mesajı olmayan konu açamaz deyin neler oluyor hep beraber görelim forum forumluktan çıkar çöplük olur teknik açıdanda(bu terimi kullanırken yöneticiler ne demek istediğimi anlıyorlardır) böyle güzel bir forumu yerin dibine sokarsınız. Söylemek istediğim eğer böyle şeyler düşünülüyorsa yapmayın bırakın insanlar bilgi alışverişini yapsın ya da keyifli zaman geçirsin yeni arkadaşlar edinsin.
insanları flooder haline getirmeyin.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Fikrimce, teknoloji konusunda en iyi 2. forumu.

Potansiyeli ise var ama 1.olan forumla arasında ciddi bir fark var. Zamanla o fark kapanacaktır. Burası eskiden daha canlıydı. :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Muhabbet açısından ,Sitenin kullanabilirliği açısından veya dolaştıkça eğlenebilirlik açısından SDN benim için en iyisi . Yanlız ben aradığımı o 1.sitede bulabiliyorum , En basitinden adamlar 14dk xperia arc incelemesini yapmışlar eksiksiz , farklı bir konuda yine aradığımı bulabiliyorum. Neyse umarım aradaki fark bir gün kapanır

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
en iyi veya değil tartışılır ama kullanıcı kitlesi bakımından en kalitelisi.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.site hangisi ? . Ayrıca ben bu forumla ilk 2010 yılında tanıştım gerçekten bağımlılık yapmıştı facebooktan çok buraya giriyordum yani internette geçirdiğim zamanın gerçek anlamıyla %90 ı bu sitede geçiyordu format atma başta olmak üzere bi çok şeyi burada öğrendim ama şu sıralar forum çok ıssız nedenini bende bilmiyorum ..

Eklemek istediğim birşey daha var üyeleri gerçekten çok kaliteli gerek yöneticiler olsun gerek eski üyeler :thumbup1:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
2007 den beri takip ederdim SDN Forumu 2008 de üye oldum.Çok şeyler öğrendim burada.Gerçi çoğu üye bir şekilde gitti, yada gönderildi.
Kalite eskiden daha iyi idi.Şimdide kötü sayılmaz.Ama Forumun hakettiği yer 2. lik değil bana göre.
O malum forum ilede SDN Forum arasın dada çok fark var.Orada konu bolluğu ve üye çokluğu var.
Bazen aradığım çoğu şeyi burada bulamazsam oraya bir uğrarım illa ki.
Onların farkı bir kere gündemi daha çabuk yakalıyorlar.Bir ürün çıktığında ilk önce orada incelemesini haberini görebiliyoruz.
Ama buradaki sıcaklık ve ortamda orada kesinlikle yok.
Orayada 2008 lerde üye oldum ama mesaj sayım 20 küsürdür.Burada ise 3000 lere geldim.
Ama bazen arkadan gelmek de iyidir.Şu kesin forum daha iyi yerlere gelebilir.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
1.site hangisi ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hocam adam uçmuş yalnız :D
forumdaki bazı arkadaşlarla iletişimimiz gayet iyi bu yüzden seviyorum sdn yi forum kısmını özellikle.onun dışında teknoloji haberlerinde ise ilgimi çekenleri okumaktayım.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Facebook değil SDNbook a takılıyoruz daha fazla sosyalleşiyoruz.

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
SDN gerçekten kaliteli bi forum burada vakit geçirmek hoşuma gidiyor çok şey öğrendim burada ama...
Eskiden arkadaşlık ta çok iyiydi...
Kimse de kusura bakmasın ama eski üyeler bence daha iyiydi...!

Reaksiyon puanı
10,327
teknoloji ve forum olarak 1. olan siteye ben de üyeyim. ne ki üç-beş mesajdan fazla yazmadım. bana çok karmaşık geliyor, tıpkı içinden çıkılmayan labirent gibi. sevmedim kısacası. SDN çok daha sevimli geliyor bana. 1. ncilik, 2.ncilik umurumda bile değil. önemli olan yanında olduğunuz kişilerle kurabildiğiniz diyalogdur, samimiyet ve muhabbettir.

şurası var yalnız; küfür ve edep dışı söylemler haricinde üyelere daha hoşgörülü davranılabilir. hemen şak diye ceza kesilmek yerine nazik bir üslupla uyarılabilir. insan kaybetmek, küstürmek, gönül yıkmak çok kolaydır. asıl maharet insanları kazanabilmektir. hatırlarsınız bi zamanlar bir müzisyenin söylediği şarkıda şöyle diyordu: "ben sizin babanızım, ben ne dersem o olur!"

buranın sahipleri, etkili yetkilileri aynı şarkıyı terennüm ederlerse 2.ncilik dahi yarın elden gidebilir, hatta 3.ncülük, 4.cülük de... kullanıcısını, yorum için alınteri dökenini tıpkı dükkanından alışveriş yapan bir müşteri nezaheti ve muhabbetiyle karşılayıp, sanki onlarında bu sitenin ortaklarıymış hissini vererek onların burayı sahiplenmesini sağlamaya çalışılmalıdır diye düşünüyorum. işte o zaman bu site sahiden uçar gider, sahiden 1.nci olmağa doğru hızla yol alır.

Billy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda henüz yeniyim. türkiye'nin en iyi forumu olduğunu düşünmüyorum ama kaliteli bi forum olduğuna katılabilirim.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'nin en iyi kaliteli forumu burası bence en azından düzen var hiçbir yerde bulamadığım samimiyet sıcaklık var.Ve giderek gelişiyor o adı geçen 1.forumun ben nasıl 1.olduğunu anlamış değilim ama ne düzen var ne çekicilik.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Kalite görecelidir.
Ben sorduklarıma genelde yanıt alabiliyorsam tatmin edici olur, ki, SDN'de bulabiliyorum.
Yalnız, daima sadece teknik konular belki sıkıcı olabilir.
Bunun için gülelim, eğlenelim tarzı şeyler haliyle var.
Ama magazinin ne işi var onu anlayamadım.
Üst yapı gerekli görmüş olabilir ama olmaması daha iyi.
Onun yerine salt teknolojik bilgi daha mantıklı ve forumun karakterine daha uygun olacaktır.

Ayrıca [MENTION=1416]seyyah[/MENTION] arkadaşımızın yaklaşımına pek katılmıyorum.
Normal şartlarda konu silme, ikaz zaten yapılıyor.
Ama kişinin haddini bilmesi ve genel bir alanda örneğin küfür etmesi terbiyesizlik.
Biz burada bilgi alma, bilgi verme gibi bir misyonun parçaları isek, haddimizi de bilmek zorundayız.
Örneğin yıllardır Türk futbol tarihinin 3 temel taşı olmuş kuluplerimizin taraftarı iken sırf fanatiğiz diye diğerlerine adeta saldırmak kadar saçma sapan bir yaklaşım olamaz.
Sevmemek ayrıdır, işi hakarete dek taşımak ayrıdır.
Bazılarımız hala bu olgunluğu maalesef kavrayamamış.
Bu durumda Spor forumuna bakarsanız, bazı yazılanların Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın mahalle karılarının karşılıklı atışması kadar amiyane olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Kısacası Spor forumunda bir şey yazmayı artık pek istemiyorum.