Türkiye'nin Disneyland'ı: Vialand! Ulaşım - Bilet Fiyatları -Açılış Kapanış

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sanırım işin aslı şu:

Yağmur yağınca makineler güvenlik önlemi olarak kendini kitliyormuş.

Tabi milletin tarzan gibi o demirlerden inmesi daha güvenli.. .orası ayrı.

makineler kendini kilitliyormuşta bundan makinistlerin haberi yokmuş ki insanları bindirmişler. Daha da gidip binmem rollercostere. Başaşağı giderken kilitlendiğini düşünsenize!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
makinistlerin kulakları hala kıpkırmızı olmalı hala sövenler vardır...

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kendini kilitleme yerine hızını yavaşlatıp bitirse daha güvenli olur

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yağmurlu havada binmeyin işte giderseniz (: Büyük rollcoaster kasımda açılacakmış zaten. Gitmeyenler o açılsın öyle gitsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:w00t:Gittim ben ttavsiye eederim ama yağmurlük ve içerideki yemekler ücretli&#55357;&#56835;

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yarın buraya gideceğim umarım güzel geçer :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şahsen biz okulca gittik 50 tl ye cok zevkli biyer herkese tavsiye ederim :) Hele hele gidenler Viking , 360 ve Adalet kulesine binsinler cook güzel :). Keşke NEFESKESEN' e binebilseydim 160 cm , +16 yaş :'(.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
bilet-gunluk.png

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Avrupanın en çok ilgi gören rollercoasterı mı abi ya :D Six flags yok mu avrupada ? Var ? E o halde six flagsin hızlı taklalı şekilli şukullu roller coasterleri varken bunun en çok ilgi gören olduğunu sanmıyorum. E millet bilmiyor ya dayayın yalanı.

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazık bı mısafırın gelse 4 kısı olsa 200 lıra bıde kendın 250 lıra allahtan bekar adamız ;)

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlarda 50 liraya buraya kimse gitmez denmiş, sonra ben giderim, ben gidiyorum, ben gittim :D
yav bu ülkede valeye 100 dolar bırakan binlerce insan evladı var.
50 lira çokmuş, şaka mı yapıyorsunuz ?
Ben de milyoner değilim ama bu kafa sığ kafa ne yazık ki :)
Trilyon kazanan adam da mahalle parkına mı gitsin :D

her şeyin cracklisini kullana kullana 10-20 lirayı para sanır olduk...
Allah hepimize bol kazançlar versin de şu züürt edebiyatını bi sonlandıralım artık inşallah :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
1 ay önce gittim dostlar.Çok güzel yer ancak yetişkinlere hitab eden alet sayısı çok az.Adam gibi 2-3 alet var.Benim en sevdiğim 360 oldu.İkinci Nefeskesen üçüncüde belki Adalet Kulesi derim.Onun haricindeki herşey çocuk işi.En extreme alet nefeskesen başkada bir extreme aleti yok maalesef.Çok geliştirilmesi ve yeni aletlerin gelmesi gerek.Daha uçuk extreme aletler.Bu haliyle bi kere gidilir, ikinci sefer gitmem için birinin ısmalaması lazım.Haftasonu gittim 65 lira verdim.Öğlen 2 den akşam 8 e kadar belki 10 adet üniteye girebilmişimdir.Sıra beklemekle geçiyor bütün gününüz, 45 dakika ayakta Adalet Kulesine sıra bekledim.Sıramız geldi, alete bindik 30 sniyede yukarı çıktı, 1 saniyede aşağı bıraktı.İndi bindi süresi vs. toplam 45 saniye sürmüştür.45 saniyelik zevk için 45 dakika sıra beklemek insanı demorolize ediyor.Boş bi vaktinizde gidin ve görün illaki.Bi kerelik gidilir.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Al sana grup indirimi, yada bindirimi :D

dalgami geciyorsun kardesim birde mod olacaksin. kart cikarttir. Sinirsiz giris hakki al. Sonrada kazik de.

VIALAND Kart’lar Tema Park'ın sezon içinde açık olduğu hergün geçerlidir, Tema Park'ın yıl içerisinde açıldığı ve kapandığı gün hakkında bilgi almak için www.vialand.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
VIALAND kartlar, içinde bulunulan takvim yılında sınırsız kullanım hakkı sunar. 15 yaşından küçük Vialand Kart sahipleri ancak 18 yaşından büyük bir refakatçi eşliğinde Tema Park'a giriş yapabilirler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=60488]ExCeLLeNT[/MENTION]

Haklisin, bende dün okumustum. Ilk defa duyuyorum fransa da six flags'in oldugunu..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
@ExCeLLeNT

Haklisin, bende dün okumustum. Ilk defa duyuyorum fransa da six flags'in oldugunu..

Kendi sitesindede evet Amerika Kanada ve Meksika var.

Ama bir sitede "Günümüzde Amerika kıtası dışındaki tüm parkları el değiştirerek başka kişi ve kurumlara satılmasına rağmen ABD’de bulunan tema parklarına özellikle yaz aylarında milyonlarca ziyaretçi geliyor. " diye bir metin okudum.

Sitede bu :
http://www.kendingez.com/PageDetail.aspx?PageID=29467

Birde şöyle bişey yazıyor sitede. Work and Travel programıyla six flagse çalışmaya gidip ordaki bir barbekü dükkanında bulaşıkçı bile olabilirsiniz bütün hafta saatlerce orda çalışabilirsiniz ama izin günlerinde six flags tamamiyle o çalışanlara ücretsiz oluyormuş. Herşey tüm oyuncaklar istediğin kadar bedava. Değer mi bilemem ama six flagse gitmek hayalini kurduğum şeylerden biri.

Ekşisözlükteki yorumlardan;

"hollandadaki six flagse gitmiştim"
ha sanırım olay şu.

Six Flags iflas etmiş heralde okuduğum kadarıyla. Diğer avrupadakileri falan heralde devlet kullanmayamı ne başlamış millileştirilmiş gibi. Amerika kıtasındakiler hala six flags adı altında sanırım. Demek istediğimi anladınız işte bunun gibi bişe sanırım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=60488]ExCeLLeNT[/MENTION]

Anladim. Bilgi icin tesekkürler :)