Türkiye'nin Birçok İlinde Elektrik Kesintisi

Bu konuyu okuyanlar

SmokeXD

Dekan
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
9,819
Reaksiyon puanı
1,877
Puanları
113
Türkiye’nin bazı il ve ilçelerinde kısa süreli elektrik kesintileri yaşandı. BEDAŞ, arızaların TEİAŞ kaynaklı olduğunu, gerekli incelemelerin ise sürdüğünü bildirdi.

Elektrik kesintilerinin yaşandığı il ve ilçeler şöyle:

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Van, Hakkari, Trabzon, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Samsun, Gaziantep, Rize, Sakarya, Mersin, Yalova, Kayseri, Düzce, Adana, Gümüşhane ve Giresun

İSTANBUL'DA 8 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul'un Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler ve Küçükçekmece ilçelerinde, teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.
Saat 23.30 itibariyle arızanın giderildiği ve elektriğin yeniden verilmeye başlandığı bildirildi.

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) işletimindeki enterkonnekte sisteminde teknik arıza meydana geldiği belirtilerek, "Bugün saat 22.30'da TEİAŞ işletimindeki enterkonnekte sisteminde oluşan teknik arıza nedeniyle elektrik kesintisi gerçekleşmiştir. TEİAŞ sisteme enerji verdikçe BEDAŞ da kademeli olarak elektrik sağlamaya başlayacaktır." ifadelerine yer verildi.

İstanbul'da elektrik kesintisinden Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler ve Küçükçekmece ilçelerinin etkinlendiği aktarılan açıklamada, "TEİAŞ'tan sisteme enerji gelene kadar, kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ, tüm kaynakları seferber ederek, çeşitli bölgelerden aktarmak sureti ile kademeli olarak elektrik sağlayacaktır." denildi.

Kaynak: Milliyet

Hatırlatma: Çok değil bundan bir yıl önce Türkiye'nin tamamımda 1 günlük, Doğu Anadolu'da 1.5-2 günlük kesinti yaşanmıştı.
 
Son düzenleyen moderatör:

Elusive

Müdavim
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Maraş'ta da kesildi dün kısa bir süreliğine.
 

Promethium

Doçent
Katılım
24 Aralık 2012
Mesajlar
717
Reaksiyon puanı
67
Puanları
28
İlçeler bunlarla sınırlı değil İstanbul 'da daha fazla bölgede kesildi.
 
Üst