Türkiye'den Araplar'a güdümlü füze!

Dairecii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cahil devletin cahil toplumu hala aynı kafada. Füzeler satılıyor, Bombalar üretiliyor diye mutlu olan toplum yapısı. Üstelik kendi cebinde ki maaşı ile nasıl kendini öteki aya atacağım diye düşünen insanlar internette milyar dolarlık projeler hakkında yorum yapıyor, analiz ediyor. Biri çıkıp Kahincesine 2023 te güçlüyüz 2071 de Dünya bizim diyor. Helal olsun. Bu kafayla daha çok ama çok gideriz biz.

Eger devlet iyi isler yapmassa , Yunanistan gibi batar gidersin. Ben kendim hollanda'da yasiyorum, ve bu devlet suan batiyor. Yani devletin parasi bitdi ve artik zorunlu kemer sIkIyor. SNS bankasi daha gecenlerde batdi , 4 milyar euro zarar etdi Hollanda.

Turkiye'ye bakiyorum , adamlar her gecen gun gucleniyor , her gecen gun dahada fazla para yapiyor.

Ha sen dersin ki ben devletimin batmasini istiyorum , o ayri mesele.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
tarihi antlaşmalar yakında bitecek o zaman görün işte

Başka gizli anlaşmalarla desteklenmemişse tabi. Elimizi kolumuzu bağladıktan bir süre sonra bırakacaklarını mı düşünüyorsun?

Dairecii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belli ki yaşın genç, neyse..

Ad hominem ya da argumentum ad hominem, kalıplaşmış bir Latince terimdir.

Bir argümana cevap verirken argümanı eleştirmekten ziyade argümanı yapan kişiye saldırmak olarak tanımlanır; mantıksal bir safsatadır.

Türk yazarlardan Alev Alatlı'nın Safsata Kılavuzu'nda "adam karalama safsatası" olarak tanımlanır. Önerme yerine, önerme yapan kişi tartışma konusu edilerek iddialara karşı çıkmak suretiyle yapılır.

Örnekler
  • Ne biliyorsun? Sen uzman mısın, bilirkişi misin, kimsin?[SUP][1][/SUP]
  • Ayşe arabadan ne anlar, kadın değil mi sonuçta...
  • Söylediklerinde haklısın fakat bunları ifade edebilmek için yeterli akademik seviyen yok.
  • Tasmanyalılar tarihi şerefle dolu soylu bir millettir. Onlar soykırım yapmaz.
  • Tanrı'nın olmadığını mı tartışıyorsun? Sen bir delisin.
  • Stephen Hawking Tanrı'yı reddediyor ama çarpıldığını görmüyor musun?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Başka gizli anlaşmalarla desteklenmemişse tabi. Elimizi kolumuzu bağladıktan bir süre sonra bırakacaklarını mı düşünüyorsun?

oda var tabii,baştakilerle zor

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Daha bunlar ilk adımlar arkası gelecektir.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yok çok hoşuma gitti.

biraz üslubum sert kaçtı sanırım. lütfen kusura bakma. ülkemizde gerçekten güzel şeyler oluyor ancak birileri bu başarıları küçümseyerek alay ediyor ve bu tarz şeyler beni üzdüğü kadar sinirlendiriyor. aslında yorumunuz üzerinde biraz düşünseydim, hayranlık ifade eden bir manaa yazmış olabileceğinizi çıkartabilirdim ama bende düşüncesizce yazdım.