Haber Türkiye'de yapay zeka lisesi kurulacak

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
uefbtjuxlxs.jpg

Son zamanlarda yapay zeka alanında yapılan gelişmeler, eğitim müfredatına da dahil ediliyor. İstanbul'da bir yapay zeka lisesi kurulması için çalışmalar başlatıldı. Hazırlık süreci tamamlandıktan sonra alınacak sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'na sunulacak. Onaylanması halinde, bu yıl içerisinde Yapay Zeka Lisesi'nin Teknopark İstanbul içerisinde kurulması planlanıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Hakkatten bilgisayarları liseye gönderiyorsunuz yani? Teknolojiye bak vay anasını!

Son düzenleyen moderatör:

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Hakkatten bilgisayarları liseye gönderiyorsunuz yani? Teknolojiye bak vay anasını!

Bilgisayarları değil yapay zekaları göndereceğiz, lütfen alınmasın küçük robotlarımız. 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen otomatik vites arabayla birbirimize girdik 😀 vitesi düze alıyorum hayır park konumuna getireceksin diyor. Hayır sürecem ben bu arabayı diyorum R'ye alıyorum D'ye alıyorum el freni tuşunu aktif hale getirip lütfen P konumuna al şu vitesi diye uyarı veriyor. El frenini geri indiriyorum yav sürecem ben bu arabayı diyorum geri kaldırıyor.
En son meğer kapı tam kapanmamış ineceğim sanıyormuş 🤣 az kalsın yapay zeka ile insanlarin savaşı başlayacaktı

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Geçen otomatik vites arabayla birbirimize girdik 😀 vitesi düze alıyorum hayır park konumuna getireceksin diyor. Hayır sürecem ben bu arabayı diyorum R'ye alıyorum D'ye alıyorum el freni tuşunu aktif hale getirip lütfen P konumuna al şu vitesi diye uyarı veriyor. El frenini geri indiriyorum yav sürecem ben bu arabayı diyorum geri kaldırıyor.
En son meğer kapı tam kapanmamış ineceğim sanıyormuş 🤣 az kalsın yapay zeka ile insanlarin savaşı başlayacaktı
Adam haklı iyi ki savaş uçaklarındakı gibi koltuk fırlatma düzeni yok.
Onun yerine ben olsam kendini 50 metre yüksekte bulurdun paraşütle birlikte.
Gidip özür dilemelisin arabandan. 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapay zeka da bizi görecekmi ?
Bizi görmezse daha iyi. 🤣

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
MEB sertifikalı internette yapay zeka nasıl çalışacak hocam? Bakanlığın belirlediği sitelerden anca öğretmen yerine ders anlatır. Yapay zekanın kodlamasını öğretecek, hiçbir öğretmen yok. Bana biraz uçuk proje gibi geldi ancak branş olarak kesin gelir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Yapay zekanın beyni ne olursa olsun ama ekran kartı olmasın be abi.
Ekran kartı fiyatları uçacak gibime geliyor yine.🤣 🤣 🤣
Mining belasından zor kurtulduk ya.