- Reaksiyon puanı
- 1,338
Çok güzel bir içerik olmuş, izlemenizi tavsiye ederim.
Biz bugün can pazarında yol almaya çalışıyoruz ÆSir, ben senin yerinde olsam öyle canı sıkıldı diye geyik yapmaya gelen öz babam bile olsa terslerim adamı arkadaş. Az evvel üstteki videoyu izlerken gördüm, hayata tutunmaya çalışan bir garip bütün yoğun çabalara rağmen kurtarılamadı. Kim bilir belki o da bu sorumsuz aymazlar yüzünden orada hayatını kaybetti. Hayatını riske etmektense onların kırılmaya müsait kalplerini riske atman senin için daha evladır.Sen benim yanıma gelenleri gör abi Evde canı sıkılan +65 sohbet etmeye buraya geliyor. Karsamba diye bir söz vardır kabalık yapan gereksiz eşya, tamda öyle.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bazı insanların o rahatlığını görünce çok zoruma gidiyor. Tabii ki psikolojik olarak kendimizi güçlü tutalım ama tedbir çok başka konu. Gencim, nispeten yaşı ilerlemiş kişilere göre bu hastalık benim için daha az riskli ama tabii ki bir garantim yok. En iyi ihtimalle taşıyıcı olma ihtimalim yüksek. 1 ay önce okulumdan memlekete dönüş yaptım ve evdeyim. Çok canım sıkılıyor, çok bunalıyorum ama çıkmıyorum işte öyle ya da böyle. Markete toplu alışveriş yapmaya gittiğimizde aynı sizin gördüğünüz gibi maskesiz, sosyal mesafe kavramından bihaber insanlarla karşılaşıyorum. Biz aynı mahallede yaşadığımız ablamı bile ziyarete gidemiyoruz. Anne babam torununu göremiyor 1 aydır, sadece telefonla görebiliyoruz. Biz annemle evde olmamıza rağmen babam işe gidip geldiği için ne olur ne olmaz diye çekiniyoruz gitmeye. Tüm bunlar olurken bu kuru kalabalıkları, haddinden fazla rahat insanları görmek tabii ki çok sinir bozuyor.Büyük bölümünü izledim. Yatan her üç hastadan birinin ölüyor olması bu hastalığın ne büyük bir afet olduğunun göstergesi. İnsanlarımız sanırım hala işin çok da farkında değiller... Ki, kalabalıklar hala eksik olmuyor. Dün çok kısa süreliğine zaruri bazı alışverişler için çıkmıştım, maskesiz dolaşan o kadar fuzuli gezinen insan gördüm ki anlatamam. Kimse bana kızmasın ama bu adamları boğasım geldi sinirimden.