Özellikle bu günlerde Kargo şirketleri oldukça yoğun çalışıyor. Her müşteri hızlı ve sağlam getiren kargoyu tercih eder. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Ankete katılırsanız sevinirim.
Sürat şu ana kadar hiç sıkıntı yaşatmadı bana
Aynı sorun başıma çok geldi. Ama sonunda kendilerini düzelttiler. Altıntepe şubesinden şuan memnunum.Kargo şirketi olarak Adana'da bulunan Aras Şehitpamir şubesinde kargolarınız sizden habersiz geri gönderilip iade ediliyor. Çok zevkli değil mi ? Tartışmasız en halden anlayan kargo şirketi.
Kargo şirketi olarak Adana'da bulunan Aras Şehitpamir şubesinde kargolarınız sizden habersiz geri gönderilip iade ediliyor. Çok zevkli değil mi ? Tartışmasız en halden anlayan kargo şirketi.
Aynı sorun başıma çok geldi. Ama sonunda kendilerini düzelttiler. Altıntepe şubesinden şuan memnunum.
Evet ciddiyimSen ciddi misin? Sürat kargo dan reklam için maaş alıyor olabilirsin xD![]()
![]()
MNG Kargo iadeye ürün yollarken çok sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden biraz uzak durmaya çalışıyorum.Sürat, Aras ve PTT'den uzak dur. Kolaygelsin'i bilmiyorum ama diğerleri iyidir. İstanbul, İzmir ve Ankara'da yaşıyorsan Yurtiçi yerine MNG tercih et. Yurtiçi kargocuları evde yoktunuz etiketi yapıştırıp gidiyorlar
Yapacak bir şey yok adamlar heryeri ele geçirmiş ne sipariş versem hepsi Aras Kargo. İyi ki hızlı getiriyor, yoksa çok sorun yaşanılır.Aynı olayı bende yaşadım. Ne SMS geldi ne de arama. Muğla Fethiye şubesine gelmiş sonra geri gitmiş. Alışverişi yaptığınız siteden kargo takibi yapmanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu Aras Kargo müşterisi bu sorunu yaşıyor
Yurtiçi Kargo’dan bende memnunum ama her defasında evimin dibinde olan şubeye değil başka şubeye gönderiyorlar. Her defasında aramak zorunda kalıyorum, düzeltiyorlar. Ama bu durum yüzünden 1 gün geç geliyor.Sanırım bunların içinde en sağlamı YURTİÇİ gibi geliyor bana. En yaygın olan da o.
Valla bazılarının adını da daha yeni duydum!![]()
Tv reklamlarında, hemen birçok kanalda gördüm.Hiç görmedik ? Nerelerde reklam dönüyor mesela söyleyebilir misin kardeşim