Türkiye’de Kargo Firmaları

En İyi Olan Hangisi?

• Hepsijet

Kullanılan: 3 15.8%
  • PTT Kargo

Kullanılan: 2 10.5%
  • Aras Kargo

Kullanılan: 1 5.3%
  • Yurtiçi Kargo

Kullanılan: 6 31.6%
  • Sürat Kargo

• MNG Kargo

Kullanılan: 2 10.5%
  • UPS Kargo

Kullanılan: 3 15.8%
  • Kolaygelsin

• Kullanılan toplam oy
    19

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Özellikle bu günlerde Kargo şirketleri oldukça yoğun çalışıyor. Her müşteri hızlı ve sağlam getiren kargoyu tercih eder. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Ankete katılırsanız sevinirim.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Sürat şu ana kadar hiç sıkıntı yaşatmadı bana

Surprise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kargo şirketi olarak Adana'da bulunan Aras Şehitpamir şubesinde kargolarınız sizden habersiz geri gönderilip iade ediliyor. Çok zevkli değil mi ? Tartışmasız en halden anlayan kargo şirketi.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Özellikle bu günlerde Kargo şirketleri oldukça yoğun çalışıyor. Her müşteri hızlı ve sağlam getiren kargoyu tercih eder. Sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Ankete katılırsanız sevinirim.

Sürat, Aras ve PTT'den uzak dur. Kolaygelsin'i bilmiyorum ama diğerleri iyidir. İstanbul, İzmir ve Ankara'da yaşıyorsan Yurtiçi yerine MNG tercih et. Yurtiçi kargocuları evde yoktunuz etiketi yapıştırıp gidiyorlar

Reaksiyon puanı
10,327
Sanırım bunların içinde en sağlamı YURTİÇİ gibi geliyor bana. En yaygın olan da o.
Valla bazılarının adını da daha yeni duydum! :)

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kargo şirketi olarak Adana'da bulunan Aras Şehitpamir şubesinde kargolarınız sizden habersiz geri gönderilip iade ediliyor. Çok zevkli değil mi ? Tartışmasız en halden anlayan kargo şirketi.
Aynı sorun başıma çok geldi. Ama sonunda kendilerini düzelttiler. Altıntepe şubesinden şuan memnunum.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

Aynı olayı bende yaşadım. Ne SMS geldi ne de arama. Muğla Fethiye şubesine gelmiş sonra geri gitmiş. Alışverişi yaptığınız siteden kargo takibi yapmanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorun başıma çok geldi. Ama sonunda kendilerini düzelttiler. Altıntepe şubesinden şuan memnunum.

Çoğu Aras Kargo müşterisi bu sorunu yaşıyor

bsgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Sürat, Aras ve PTT'den uzak dur. Kolaygelsin'i bilmiyorum ama diğerleri iyidir. İstanbul, İzmir ve Ankara'da yaşıyorsan Yurtiçi yerine MNG tercih et. Yurtiçi kargocuları evde yoktunuz etiketi yapıştırıp gidiyorlar
MNG Kargo iadeye ürün yollarken çok sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden biraz uzak durmaya çalışıyorum.

Aynı olayı bende yaşadım. Ne SMS geldi ne de arama. Muğla Fethiye şubesine gelmiş sonra geri gitmiş. Alışverişi yaptığınız siteden kargo takibi yapmanız gerekiyor.

Çoğu Aras Kargo müşterisi bu sorunu yaşıyor
Yapacak bir şey yok adamlar heryeri ele geçirmiş ne sipariş versem hepsi Aras Kargo. İyi ki hızlı getiriyor, yoksa çok sorun yaşanılır.

Sanırım bunların içinde en sağlamı YURTİÇİ gibi geliyor bana. En yaygın olan da o.
Valla bazılarının adını da daha yeni duydum! :)
Yurtiçi Kargo’dan bende memnunum ama her defasında evimin dibinde olan şubeye değil başka şubeye gönderiyorlar. Her defasında aramak zorunda kalıyorum, düzeltiyorlar. Ama bu durum yüzünden 1 gün geç geliyor.

Son düzenleme:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hemen hemen hepsiyle kargo getirtmişliğim vardır. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.
Hatta bugün 2 tane sipariş verdim. Normalde 2 gün içimde elimde oluyor. Ama yoğun çalıştıklarından geç de getirseler sorun etmem.

turuncuaşkına

Asistan
Reaksiyon puanı
144
sürat kargodan sıkıntı yaşayan çok fazla kişi duydum fakat benim kargolarımda hiçbir sıkıntı olmadı hatta evde olmadığımda dahi aradılar haber verdiler. kısacası gayet memnun kalmıştım.

Reaksiyon puanı
10,327
Arkadaşlar yeni bir kargo firmasının reklamı dönüp duruyor bu günlerde. GKN kargo diye...
Bu konuda malumatı olan var mı?

Reaksiyon puanı
10,327
Hiç görmedik ? Nerelerde reklam dönüyor mesela söyleyebilir misin kardeşim
Tv reklamlarında, hemen birçok kanalda gördüm.

Alttaki linkte de malumat verilmiş.