Türkiye'de İlk. Okulumuz Öğrencilerine Blog

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar. Okulumuz öğrenci ve mezunları için kurmuş olduğum blog sitesini tanıtayım dedim. Bizim sitemiz ayrıcalıklı. Neden ayrıcaklı? Türkiye'de öğrenciler tarafından oluşturulmuş web siteleri yok değil. Bizim sitemiz bir blog sitesi ve okulumuz öğrencileri kayıt olup istediklerini yazabiliyor. Diğer öğrenci sitelerini inceledim ve genelde ya sadece forum ya da portal şeklinde.

Bu konuda pek fazla açıklama yapma gereği duymuyorum. Gerekli açıklama

Sitemiz Hakkında

adresinde mevcut.

Sitemiz ana sayfası: TALBT || Tosya Anadolu Liseli Blogcular Topluluğu

1 haftadır yayındayız yani sitemiz daha yeni.

Sitemize ziyaretlerinizi, yorumlarınızı bekliyrum. Site hakkındaki eleştiri ve tavsiyelerinize de açığız :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
çok kullanılan bi tema başka bi tema araştırıp kullanmanızı öneririm.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Öncelikle hayırlı olsun diyorum, sonralıkla blog yazarı arkadaşların Türkçe'ye biraz daha önem göstermelerini rica ediyorum. Lise düzeyine gelmiş ve belirli bir bilinç kazanmış kişilerin, özellikle böyle projelerde Türkçe konusunda hassas olmaları gerekir. Bu proje diğerlerine de örnek olur ama iyi örnek olması gerekir.
Başarılar dilerim.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle hayırlı olsun diyorum, sonralıkla blog yazarı arkadaşların Türkçe'ye biraz daha önem göstermelerini rica ediyorum. Lise düzeyine gelmiş ve belirli bir bilinç kazanmış kişilerin, özellikle böyle projelerde Türkçe konusunda hassas olmaları gerekir. Bu proje diğerlerine de örnek olur ama iyi örnek olması gerekir.
Başarılar dilerim.

Sonuna kadar haklısınız, http://www.talbt.com/bizlere-gayet-guzel-ve-anlamli-bir-uyari.html

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bakalım sen de mark gibi olabilecek misin. Güzel düşünce devamının gelmesi dilegimle başarılar dilerim..

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bakalım sen de mark gibi olabilecek misin. Güzel düşünce devamının gelmesi dilegimle başarılar dilerim..

Mark gibi mi? :) Wordpress altyapılı bir öğrenci sitesiyle zor. Hele okul öğrencileri sitenin yüzüne bile bakmazken...

mutsuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun... Umarım devamı gelir...

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gelmiyor. Malesef gelmiyor. Yok usta ben boşuna uğraşmışım

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ne yazık ki türkiyede ilk değilsiniz hatta ikinci bile değilsiniz bunu daha önce bizde yapmıştık. blogger'da çokta güzel olmuştu. bir süreden sonra sıktı sonra sildik. sana tavsiye. wordpressi kaldır yerine smf kur. tek bir katogori olsun (genel) gibi. herkes orada yazsın daha kullanışlı olur.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne yazık ki türkiyede ilk değilsiniz hatta ikinci bile değilsiniz bunu daha önce bizde yapmıştık. blogger'da çokta güzel olmuştu. bir süreden sonra sıktı sonra sildik. sana tavsiye. wordpressi kaldır yerine smf kur. tek bir katogori olsun (genel) gibi. herkes orada yazsın daha kullanışlı olur.

ilkiz ilk sizinki blogger mış. blogger da herhangi birisi üye olabiliyor mu siteye kullanıcı sınıfları var mı? gerçekten bilmediğim için soruyorum...