Türkiye'de en çok oynanan online oyunlar

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
wow ve lol yetiyor adama parası felan mühim degil. ha lol ' u türk serverinde asla oynamam o hataya düşmeyin sizde sakın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wow ve lol yetiyor adama parası felan mühim degil. ha lol ' u türk serverinde asla oynamam o hataya düşmeyin sizde sakın

neden türk serverinde oynamayalim

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
8 yıllık online oyuncuyum hiç bagımlı olmadım :mrgreen:

Her oyunu istedigim zaman bıraktım harcadıgım toplam para 100tl yi geçmez. Oyuna tonla para yatırırsanız bırakamazsınız tabi

Birazda irade meselesi.

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu konuda haklısıniz sabahları ergen basıyor oyunları .

az çok bilirsin tr ye cogumuz brolaf için geçtik . aç gözülülük biraz birazda tr serverı dedik destek cıkalım felan

ilk 1 -2 gün sıkıntı yoktu ama hafta bile demeden cuma gecesi bastık ticketi imdat bizi geri gönderin diye ucundan döndük

genede tr de hesap actık arada bi oynarız diye imkanı yok düzgün oyun oynayanlarında cogu altın lig ve üstüdür bence oraya gelene kadarda sinir hastası olursun

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
az çok bilirsin tr ye cogumuz brolaf için geçtik . aç gözülülük biraz birazda tr serverı dedik destek cıkalım felan

ilk 1 -2 gün sıkıntı yoktu ama hafta bile demeden cuma gecesi bastık ticketi imdat bizi geri gönderin diye ucundan döndük

genede tr de hesap actık arada bi oynarız diye imkanı yok düzgün oyun oynayanlarında cogu altın lig ve üstüdür bence oraya gelene kadarda sinir hastası olursun

Doğrusunu söylemek gerekirse o kadar eski değilim 2 ay ya oldu ya olmadı ama biri kötü oynadı diye de kimseye küfür atmadım ama oyunun içi küfür atan mallar la dolu çoğu da ergen zaten oyunda küfür varsa direk kaybediyorsunuz oyunu ve oyunu stratejik olarak oynamak Isteyen çok az oyuncu var herkes tekil oynadığı için oyunun kaderi oyunun içindeki kaliteli oyuncuların iş birliği sayesinde oluyor küfür atana direk ip ban atsalar ne kadar Süper olurdu

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Farm villeden kendimi zor kurtardım
Online oyun uzak dursun
Boşuna zaman kaybı

collez_28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
strateji oyunlardan gerisi yalan