Türkiye'de en çok oynanan online oyunlar

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Online oyun=Antisosyal hayat formül açık ve net OYNAMAYIN OYNATMAYIN!!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sadece Crysis Online ve Pes Online oynarım, Pesde iyiyimdir rakip tanımam pek ama Crysisde genelde beni kevgir ederler sinir küpü olurum. Bide iyicene dalgalarınıda geçerler. Oyunu oynadıktan sonra bi müddet kendime gelemem :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
rakamları topladığımız da 17milyon kadar bi rakam çıkıyor :D haydin bulun şimdi ters giden şeyi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
omerta bu kadar düştümü yahu listeye ucundan bile girememiş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kafanızı kullanın Her veledin 5 hesapı varsa ve bütün oyunlarda 5 çarı varsa bu durum sayıyı bırak 17 milyonu 1 milyonun altında sabit tek kullanıcısı vardır saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben bilmem kaç senedir online oyunların bağımlısıyım ve bence wolfteam 2. 1. s2 sonsilah inanmazsanız oynayın oyunun açılımı sen karakter ismini yaz karakterin hazır bir odaya gir tarafını seç (çete üyesi- özel tim) sonrada savaşa başla silah alacaklar içinse en iyi silah pdw k101 oynayanlara ii oyunlar

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2 yıl kadar wolfteam oynadım yüzbaşı rütbe kastım sonra oyun iyiyce parayla oynanmaya başlayınca (orda adı nakit) nakitliler nakitsizlerin 10 katı güçlü oluyordu bende bıraktım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
shaiya tr tavsiye ederim para harcatıyor ama gerçekten zevkli ayrıca 15 yaş altı kimseye rastlayamazsınız...

Aura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wolfteam,tam 9 Milyon oyuncu sayısına,1 Milyon Facebook beğenisine,400.000 klana ve 12 Milyon Joygame oyuncusuna ulaşmış bulunmaktadır...

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wolfteam,tam 9 Milyon oyuncu sayısına,1 Milyon Facebook beğenisine,400.000 klana ve 12 Milyon Joygame oyuncusuna ulaşmış bulunmaktadır...
Bunların 1 milyonu kullanılmayan hesap olarak sayarsak ve wolfteamın yaptıgı kampanya ve etkinlikler sonucu yaklaşık olarak 2 -3 milyona yakın bir hesap var ve düzenli olarak oynuyanlarının çogunun 2 tane veya daha fazla hesabı oldugunu var sayarsak 5 milyon gibi boş bir rakam cıkıyor geriye sadece 4 milyon kalır ki bunların çeyregi günde 1 saat den az oynamaktadır klanların çogu fos oyunda aktif olarak kullanılan klan sayısı 200.000 bende wolfteam oynuyorum o ordan biliyorum sadece göz boyama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oynadiğim online oyunlardan biktim ama oynuyorum hala nedenini bilmiyorum bari düzgün bi gercekci oyun solein

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Online oyunları bi ara oynamıştım ama bıraktım çok sıkıcı geldiler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:tt1:Arkadaşlar bence stardoll diye bir oyun var süper ama süper bakın orda beni ekleyin ismim cleverkoli
oyun süper tavsiye ederim oynayan varsa eklesinn n tmm mı? :D

B

Barisseneker

SDN Okuru
Bu Liste Kesinlikle Yalan İnanmıyorum Çünkü Türkiyede Lineage 2 Oynayan O Kadar Çok İnsan Varki Bu Listeyi Hazırlayan Biraz Saçmalamış Dünyanın En Eski Atası Sayılabilecek Online Oyunlardan Biridir Lineage 2 Oynamayan İnsan Ben Online Oyun Oynuyorum Sakın Demesin Lineage 2 Nin Grafikleri Şu Ana Kadar Hiç Bir Online Oyunda Yoktur Buna Wow Da Dahil Online Oyunların Çıkış Yapılış tarihlerine Bir Göz Atın derim Bir Çok oyun Ki Buna wow Da Dahil Çıkan Online Oyunların %90 Lineage Bakılarak Yapılmıştır Araştırın Öyle Cevap Yazın

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
10 yıldır oynadığım biricik oyunum olan Cs'yi listeye almamışlar :) bir ara abartıp 3-4 saat oynar idim sonra bir iki saate düşürdüm şimdi oynamıyorum mutluyum huzurluyum :) hayatımda ne zaman düzlüğe çıkar ve o eski ortamı yakalarsam tekrar devam edeceğim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim için online oyun candır 3-4 sene oldu başlayalı ve online den online ye koştum hala oynuyorum
120 civarında mmo oynadım bu kadar deneyim yaşadıktan sonra birkaç oyun söyleyeyim bu oyunlar mmo sevmesiniz bile 1-2 saatte sevdirmeye yeter:

*Neverwinter
*DC Üniverse Online

Eğer Para Öderseniz:

*Guild Wars 2
*WoW(İsterseniz free sürüm indirip pvp ye bağlayabilirsiniz(bedava oynanır))

İyi cevap geç de olsa iyidir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OLum oYNADığım TeK onLİnE oYUN POİNT BLANK AMA İŞİ HEP PARA TUZAĞINA ÇEVİRDİLER BIRAKABİLİRİMM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Metin2 Oynuyorum Oyun Süper Ama Bağımlılık Yapıyo:hammer:

StarK03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar çok online oyunlardaki hesaplar soyuluyor artık insanın içinden oynamak gelmiyor buna bir çözüm bulmaları gerek

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wow ve lol yetiyor adama parası felan mühim degil. ha lol ' u türk serverinde asla oynamam o hataya düşmeyin sizde sakın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wow ve lol yetiyor adama parası felan mühim degil. ha lol ' u türk serverinde asla oynamam o hataya düşmeyin sizde sakın

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sadece bağımlılık yapsa neyse ayni zamanda parada istiyor. Metin 2 ve wolfteam gibi saçma oyunlara 3 bin tl ye yakin para harcadim. Özellikle wolfteam tam bir para tuzağı