aşkınyolcusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,616

(Teknoloji Forum)

Bende Xiaomi Redmi Smart Band Pro diye bir akıllı bileklik var, ilk başta çok heves ettim, adım saydırıcam uyku takipi yaptiracağım diye, 1 ayda sıkıldım şimdi çekmecede boş boş duruyor.Fiziksel olarak Apple kopyaları. İçerik olarak boş. Bence bu kadar para verilmez.
Değilmi ama? gereksiz.Bende Xiaomi Redmi Smart Band Pro diye bir akıllı bileklik var, ilk başta çok heves ettim, adım saydırıcam uyku takipi yaptiracağım diye, 1 ayda sıkıldım şimdi çekmecede boş boş duruyor.
Yani sevdiğim iki özelliği var, uykuya daldığımı ve uyandığımı hemen algılıyordu, birde toplu taşımada ayaktayken bileklik üzerinden müzik değiştirebiliyordum, bu özelliklerini sevmiştim.Değilmi ama? gereksiz.
Neyse aklıma geldiği iyi oldu kendisine 1 sene önce bin lira verdim, şarja takayım bugün bir işe yarasınYani sevdiğim iki özelliği var, uykuya daldığımı ve uyandığımı hemen algılıyordu, birde toplu taşımada ayaktayken bileklik üzerinden müzik değiştirebiliyordum, bu özelliklerini sevmiştim.
İyi marka ve kaliteli almak lazım. Tercih edecekseniz. Tabiki birçok yönden günlük hayatı kolaylaştırıyorlar.Yani sevdiğim iki özelliği var, uykuya daldığımı ve uyandığımı hemen algılıyordu, birde toplu taşımada ayaktayken bileklik üzerinden müzik değiştirebiliyordum, bu özelliklerini sevmiştim.
Haklısınız hocam, özellikle replika ürünlerden uzak durmak çok önemli, bütçe yoksa Redmi gibi güvenlik sertifikaları olan ucuz markalar alınabilir, sonuçta bu cihazlar radyasyon yayıyor, çakma ürünler denetimsiz.İyi marka ve kaliteli almak lazım. Tercih edecekseniz. Tabiki birçok yönden günlük hayatı kolaylaştırıyorlar.
Aynen öyle.Haklısınız hocam, özellikle replika ürünlerden uzak durmak çok önemli, bütçe yoksa Redmi gibi güvenlik sertifikaları olan ucuz markalar alınabilir, sonuçta bu cihazlar radyasyon yayıyor, çakma ürünler denetimsiz.
Ama güzel görünüyor hocam, fiyatı da çok yüksek değil.Fiziksel olarak Apple kopyaları. İçerik olarak boş. Bence bu kadar para verilmez.
Ben tercih etmem. Şahsen. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki.Ama güzel görünüyor hocam, fiyatı da çok yüksek değil.
Bu konuda, hem fikiriz hocam.Ben tercih etmem. Şahsen. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki.![]()
Bu konuda, fikrim yok hocam. Apple Watch kullanıyorum.Akıllı saat işinde iyi değiller.
Ben her ikisini de kullandım hocam, Apple Watch'un yanından geçemez.Bu konuda, fikrim yok hocam. Apple Watch kullanıyorum.![]()
Teşekkür ederim.Bu konuda, hem fikiriz hocam.![]()
Apple Watch farklı zaten.Ben her ikisini de kullandım hocam, Apple Watch'un yanından geçemez.
Ne demek, Rica ederim.Teşekkür ederim.![]()
Bu sizin düşünceniz, Apple Watch 8 45mm kullanıyorum. Pil süreleri konusunda haklı olabilirsiniz.Akıllı saatler kısmen gereksiz ürünler, pil süreleri oldukça yetersizler.
Bende yıllardır farklı varyantlarda akıllı saatler kullandım. Allcall W1, No1 D5 gibi android işletim sistemine sahip Mediatek işlemcili saatler, Honor Magic Watch2, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch 4 gibi akıllı saatleri kullandım. Pil ömrü olarak Honor ve Huawei iyiler fakat 3. parti uygulama desteğine sahip değiller. Genel anlamda kamera kontrolü, müzik kontrolü, aktivite takibi, uyku takibi vb. bir sürü özellikleri olsa da pil ömrüne bakınca akıllı saatler benim için tatmin edici seviyede değiller. Bu yüzden çok gerekli ürün değiller. Neden gereksiz dediğim halde kullandığımı sorarsan, teknolojiyi meraklısı olduğumdan dolayı bu tür ürünleri seviyorum.Bu sizin düşünceniz, Apple Watch 8 45mm kullanıyorum. Pil süreleri konusunda haklı olabilirsiniz.
Ama gereksiz değiller, bazı durumlarda hayat kurtaran özellikleri bulunmakta. Arkadaş grubumuzla fotoğraf çekmek istediğimde bile kolaylık sağlıyor.
Sizi anlayabiliyorum.Bende yıllardır farklı varyantlarda akıllı saatler kullandım. Allcall W1, No1 D5 gibi android işletim sistemine sahip Mediatek işlemcili saatler, Honor Magic Watch2, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch 4 gibi akıllı saatleri kullandım. Pil ömrü olarak Honor ve Huawei iyiler fakat 3. parti uygulama desteğine sahip değiller. Genel anlamda kamera kontrolü, müzik kontrolü, aktivite takibi, uyku takibi vb. bir sürü özellikleri olsa da pil ömrüne bakınca akıllı saatler benim için tatmin edici seviyede değiller. Bu yüzden çok gerekli ürün değiller. Neden gereksiz dediğim halde kullandığımı sorarsan, teknolojiyi meraklısı olduğumdan dolayı bu tür ürünleri seviyorum.
Bende sizi çok iyi anlıyorum.Bende yıllardır farklı varyantlarda akıllı saatler kullandım. Allcall W1, No1 D5 gibi android işletim sistemine sahip Mediatek işlemcili saatler, Honor Magic Watch2, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch 4 gibi akıllı saatleri kullandım. Pil ömrü olarak Honor ve Huawei iyiler fakat 3. parti uygulama desteğine sahip değiller. Genel anlamda kamera kontrolü, müzik kontrolü, aktivite takibi, uyku takibi vb. bir sürü özellikleri olsa da pil ömrüne bakınca akıllı saatler benim için tatmin edici seviyede değiller. Bu yüzden çok gerekli ürün değiller. Neden gereksiz dediğim halde kullandığımı sorarsan, teknolojiyi meraklısı olduğumdan dolayı bu tür ürünleri seviyorum.
Evet özellikle retro renkli olmayan ekranlı modelini sevdim. 1 ay şarz etme derdi yokAmazfit dikkat çekiyor şu sıralar fikri olan var mı?
Ben de gördüm onu hocam, güzel duruyorEvet özellikle retro renkli olmayan ekranlı modelini sevdim. 1 ay şarz etme derdi yok
Hepsiburada'da 650 tl fiyatı da çok uygun.Ben de gördüm onu hocam, güzel duruyor
Hepsiburada'da 650 tl fiyatı da çok uygun.
Güzel Casio'nun eski dijital saatlerini andırıyor.
Enes Özen hocam incelemişti bu saati gece gece izledim hoş duruyor.