"Türkiye şimdiden Şam'a girmenin planını yapmalıdır!"

Bu konuyu okuyanlar

Gökhan Alkan

Asistan
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
491
Reaksiyon puanı
53
Puanları
28
Yaş
35
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İdlib'de Esad rejiminin saldırısı ve İlker Başbuğ'un sözleriyle tartışılan FETÖ'nün siyasi ayağı gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.


Bahçeli, MHP'nin de koalisyon ortağı olduğu dönemde yaşanan 1999 Gölcük depremiyle ilgili gazeteci Ahmet Hakan'ın, 'Devletin en az üç gün kafayı kaldıramadığı da buz gibi bir gerçektir' ifadelerine de sert tepki gösterdi.

Bahçeli'nin açıklamaları:

İDLİB'DEKİ SALDIRI

Gerekirse Türkiye şimdiden Şam'a girmenin planını yapmalıdır. Esad tahtından indirilmeden huzur gelmeyecektir. Diyorum ki, yansın Suriye, yıkılsın İdlib, kahrolsun Esad. Uluslararası toplum ne diyor, neyi bekliyor? Esad devrilmelidir, şatoları yıkılmalıdır.

kaynak
 

kmurat

Müdavim
Katılım
8 Şubat 2014
Mesajlar
8,488
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,711
Puanları
113
İmajını korumak gereği büyük konuşması gerekiyor. Onu taraftarları öyle sever. Kendisin gerçekten de o kadar öngörüsüz olduğunu sanmıyorum.
 

cngzkyz

Müdavim
Katılım
28 Temmuz 2012
Mesajlar
2,856
Reaksiyon puanı
276
Puanları
83
Vurulan yaralı askerlerimizi helikopterle alabilmek için bile Rusya'dan izin almamız gerekirken biz topyekun savaşa gideceğiz öyle mi? Sayın Bahçeli artık emekli olmalıdır.

giphy.gif
 
Son düzenleme:
Üst