Türkiye' nin geleceği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Hewal-

Dekan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
5,206
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bkz.Ağzı olan konuşuyor ama iş konuşmak ta değil konuşur iken ağzından Hak söz mu çıkıyor yoksa batıl mi .Onu da bırakın geçmişteki leri yaptıkları günahlar sevaplar kendilerine biz ne yaptık onlar hain veya kahraman boş verin siz biz ben ne yaptık yada yapmak istediklerimız yada yaşamak istediklerimız hakkında ne kadar samimi yiz .
 

Karargaht

Dekan
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
9,235
Reaksiyon puanı
112
Puanları
63
Bu evde de başarılabilir.



DP de 1 gece iktidarda kaldı ya. Neyin müdafaasındasın ki?



Hocam en azından cuma kelimesini size yakıştıramadım. 1 haftada 35 vakit farz namaz var. Cuma namazı ise cemaatle kılınması farz olan bir farz namaz. Sen o 34 namazı atlar da sadece
cumaya gidersen o işte sıkıntı var demektir..
Cemaat reklamdır.

En azından Cuma'ya gidiyor çoğu gencimiz diyorum. Yani içinde bi cevher var ama onu 5 vakit için kullanmıyor ne yazık ki. Umarım anlatabilmişimdir.
 

idntcare

Doçent
Katılım
17 Aralık 2008
Mesajlar
944
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
Bazı davranışlerı yerine getirmekle arkadaş çevresinde popüler olunabileceğini ve bunun çok gerekli birşey olduğunu sanan gençlerimiz va ne yazık ki.Ailesi tarafından güven eksikliği olan ya da bazı seylerden eksik kalan gençler bu yollarla toplumda sosyalleşebileceğini düşünüyor. Ama aslında yalan ve sahte bir dünyada yaşamaktan ileriye de gidemiyorlar. İlerde bu gençlerde anne ve baba oluyor ki bu da bir o kadar bilinçsiz gençler demek oluyor.
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Konu amacı dışına çıkıp ikili tartışmalara döndüğünden sonlandırıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst