Türkiye neden böyle?

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar Türkiye yi seviyorum ilk önce. Ama yaşam şartları çok kötü. Artık kirini yetmezmiş gibi birde lgbt savaşı çıktı. Zerre saygım yok lgbt lilere. Twitter a girdim hep lgbt gündemde. Eskiden CHP yi tutuyorum. Artık bu tür olaylati desteklediği için tutmuyorum. Akp desen vergiler dolup taşıyor. Bı ucuz ürün yok akp sayesinde. Sanki korona bitti yeni dertler çıktı. Sonra hep Türkiye'yi sevmiyorsun oluyor. Yanlış anlaşılıyor. Ben Türkiye'yi seviyorum. Atatürk ve diğer önemli kişilere karşı tam saygım vardır. Türkiye'deki yaşam şartları çok kötü. Bu konudaki fikirleriniz nelerdir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Denetim yok. Türkiye'de kesinlikle denetim ve halkın memnuniyeti bulunmuyor. Bu halk akılsız isteyen istediği gibi dava açabilir. Hak savunma denen birşey yok. Sokağa çık yak yık demiyorum. Barışçıl bir şekilde sokakta protesto yürüyüşü bile yapsan terörist damgası yersin. İnternette ciddi bir birlik ile gerekli şikayet mercileri şikayetle doldurulmalı. Sokak çözüm değil terörist damgası yeriz ama sosyal medyada konuşursak o kadar kolay terörist damgası yemeyiz.