Türkiye için elektrikli araç istasyonu müjdesi!

  • Konuyu başlatan Mehmet Ali Ertunç
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

Mr.Tyln

Öğrenci
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
71
Reaksiyon puanı
29
Puanları
18
Yaş
31
hiç ciddiye alasım gelmiyor şu elektrikli araba işini.
 

Serhat0720

Öğrenci
Katılım
7 Eylül 2022
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
Merhabalar, öncelikle yazınız oludukça fayfalı olmuş emeğiniz için teşekkür ederim,

Bende bu sektöre giriş yapmayı düşünüyorum, elektrikli araç şarj istasyonları üzerine araştırma yapıyorum, birçok firmayı inceledim birtanesi dikkatimi çekti CV Charging Vehicles diye bir firma cw enerji'nin alt firmasıymış. Dikkatimi çeken özellikleri güneş panelleri ile elektrik üretip lisanslı güneş enerjili elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu yapıyor olmaları. Yenilenebilir yeşil enerjinin önem kazandığı bu zamanlarda bu iki projenin birleştirilmesi çok hoşuma gitti.

Yalnız bir noktada kafamda soru işareti oluştu şuan, yazınızda bahsettiğiniz 20 firmayı araştırdığımda yukarda bahsettiğim firma bu liste içerisinde bulunmuyor. Firma lisanslı kurulum yaptığını iddia ediyor. Firmanın web sitesi cv-charging.com inceleyebilirsiniz. Sorun şu listede bulunmayan farklı firmalarda lisanslı kurulum yapabiliyorlarmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç ciddiye alasım gelmiyor şu elektrikli araba işini.
Kesinlikle ön yargılı olmamanı tavsiye ederim, çalıştığım bir şirkette şirket aracı olarak elektrikli araçlar kullanılıyor renonun zoe diye bir modeli. Hayatımda ilk defa orda kullanma fırsatı buldum bir elektrikli arabayı ve gerçekten kullanır kullanmaz aşık oldum. 0 ses ve mükemmel bir kalkış hızı var. Şehir içi kullanımlarda kesinlikle devrim niteliğinde elektrikli araçlar. Ses ve hava kirliliğini bitirebilecek bir yenilik
 

Son mesajlar

Üst