Türkiye elendi! - 56. Eurovision Şarkı Yarışması Yarı Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eurovizyon tarihinin en zor grubunda yer aldıklarını vurgulayan Kutlu Özmakinacı, ''Politik yaklaşımlar sonuçta çok belirleyici rol oldu. Bu yarışmayı müziğin yarıştırıldığı platforma bir türlü çeviremiyoruz. 19 ülkeden 17'si tarihinde bize oy vermemiş ülkeler. Bu bir anlamda imkansızı başarmak gibiydi. Şarkımız bunu becerebilecek kadar iyiydi ama burada her şey olabiliyor'' diye konuştu.

Özmakinacı, Eurovizyon'un kafalardaki önyargıların aşıldığı platform haline getirilmesi gerektiğini kaydetti.

ben de bu cümlelere kıl oluyorum. Ya arkadaş madem zor, madem politik şeyler var neden katılıyorsunuz?

Aklıma şey geliyor: yıldo bir dans yarışmasına katılmıştı. İlk turda elendi ve dedi ki"gençlerin önünü açmak lazım" iyi de yıldo, niye katılıyorsun o zaman?

Bilemiyorum ne kadar doğru...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Türkiye için demiş. Ben Azerbaycan'a atacağım oyumu, Türkiye Azerbaycan farketmez. Hepimiz Türküz sonuçta, inşallah kazanırız.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
elendiler diye demiyorum gerçekten kötüydü

bu müziği 70'lerde icraa ediyor olsalardı belki finale kalırlardı...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
AZERBAYCAN icinmi soylemis bunu yoksa TURKIYE icinmi?
Ne Azerbaycan ne Türkiye, ayrıca o laf bana ait:)Ve lafımda ingilizce parçayaydı.Sanırım Azeri olduğun için cümle manalarını çıkartamıyorsun.Neyse sorun değil.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İzleyen olursa bu akşam saat 22'de 2. yarı final var. :D

yaqub86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye için demiş. Ben Azerbaycan'a atacağım oyumu, Türkiye Azerbaycan farketmez. Hepimiz Türküz sonuçta, inşallah kazanırız.

ALLAH razi olsun turkun turkden baska dostu yok

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Ne Azerbaycan ne Türkiye, ayrıca o laf bana ait:)Ve lafımda ingilizce parçayaydı.Sanırım Azeri olduğun için cümle manalarını çıkartamıyorsun.Neyse sorun değil.

turkcem yeterince iyi ama sizin kadar diyil tabi

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Benim memleketimin bülbülü bile Avrupanın bülbülünden bi başka ötüyor yav :D (bknz: Nihat Doğan)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
ben de bu cümlelere kıl oluyorum. Ya arkadaş madem zor, madem politik şeyler var neden katılıyorsunuz?

Aklıma şey geliyor: yıldo bir dans yarışmasına katılmıştı. İlk turda elendi ve dedi ki"gençlerin önünü açmak lazım" iyi de yıldo, niye katılıyorsun o zaman?

Bilemiyorum ne kadar doğru...
Ya bu kadar kafaya takma dostum tipik insanlara özgü davranış işte kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye bir atasözü var ya bu olay da o. Birinci olamayınca yok politikti yok bilmem neydi birinci olunca da kendi hakkımızla almış oluyoruz zaten kimsenin gıkı çıkmıyor o zaman politika molitika girmiyor işin içine ...