Türkiye Bir Ülke İle Daha Vizeleri Kaldırdı !!

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Türkiye ile Kamerun arasında diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamilleri için vizelerin karşılıklı olarak kaldırılmasına ilişkin anlaşma, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Karar 14 Haziranda kararlaştırıldı.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, 16 Mart 2010 tarihinde Yaounde'de imzalanan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kamerun Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport Hamilleri İçin Vizelerin Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına Dair Anlaşma"nın onaylanmasının, Bakanlar Kurulunca 14 Haziranda kararlaştırıldığı belirtildi.

Kaynak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
neden bilmiyorum bu vizelerin kalkmasini göz boyama olarak görüyorum altindan bisi cikicak gibi geliyor..şu hükümete güvenemedim bir türlü..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
neden bilmiyorum bu vizelerin kalkmasini göz boyama olarak görüyorum altindan bisi cikicak gibi geliyor..şu hükümete güvenemedim bir türlü..

Paranoyak olmaya gerek yok. Nasıl bir iş çıkabilir ki altından. Bi yaranamadılar gitti zaten :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kaldırdı lakin cep delik cepken delik 5 kuruş yok nasıl gidicem kameruna yunanistana rusyaya hiç düşündünüzmü

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
kaldırdı lakin cep delik cepken delik 5 kuruş yok nasıl gidicem kameruna yunanistana rusyaya hiç düşündünüzmü

Millet atlayıp gitsin diye yapılmıyor ki zaten. İş, sağlık ya da tatil amaçlı gidenler sıkıntı çekmeden giriş yapsınlar diye var bu uygulama.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338

Benim işime yaramıyorsa GEREKSİZ...
Bu kadar BEN MERKEZLİ bakmayın dünyaya...

Son Ekonomik kriz ABD ve Avrupayı haddinden fazla vurdu...
Türkiye bu krizi fırsata çevirmek zorunda...
Bu yüzden artık yeni pazarlar bulmalıyız...
Yeni ülkelerle iş ilişkilerimizi geliştirmeliyiz...

Hiç merak ettiniz mi Avrupa da ülkeler teker teker batma sinyalleri verirken neden Türkiye ekonomisi sürekli iyi sinyaller veriyor...
Ekonominin en büyük göstergesi ÜRETİM RAKAMLARI artıyor...

Türkiye çünkü bir çok daha önce ilişki kurmadığımız ülkeler ile ticareti geliştiriyor... Daha önce varlık göstermediğimiz pazarlara mal satmaya başladık...

Bunların yapılabilmesi için İşadamlarımızın hiç bir engele takılmadan harıl harıl dünyayı gezmeleri gerekiyor... gittikleri ülkelerde yatırım imkanlarını fizibilite durumlarını incelemeleri gerekiyor...

2023 de Türkiye DÜNYA nın en büyük 10 Ülkesinden biri olacaksa Türkiye ye durmak yakışmaz... Elimiz ayağımız sürekli dünyanın her bir köşesinde olmak zorunda...

Bir arkadaşım Arabistan da
Halamın oğlu Rusyadan Libyaya geçti
Diğer arkadaşım Kazakistan da çalışıyor...
Daha çevremden bir çok kişiyi biliyorum yurt dışında çalışan...

Bu çalışan arkadaşların hepsi Türk Firmalarında çalışıyorlar...
Yabancı ülkelerde ihale kazanıp iş yapıyorlar...

Bu firmalarımız vize sorunu kalktığında bu ülkeden daha çok genci yurt dışında istihdam edecek...

Olaylara dar pencereden bakarak değişimi farketmeyerek küçük dünyanızda kafanıza para yağmasını bekleyerek hiç bir şey kazanamazsınız...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ozamana kadar türkiye bence kozalagindan cikan kelebek gibi olacak ,ben türkiyenin liderligi eline alacagindan eminim ,ama bu yönetimlerle degil ,