Türkiye - Belçika

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
news_manset_resim_ki_Turkiye_Belcika1.jpg

Tarih: 07 Eylül 2010
Saat: 21:00
Stad: FB Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Hakem: Damir Skomina
Yayın: NTV ve HD-en

Hesap vakti!

A Milliler EURO 2012 yolunda ikinci sınavına çıkıyor, rakip Belçika! Hedef ülke sınırları içersinde bir türlü diş geçiremediğimiz rakibimizi devirip 6 puanlık maçı kazanmak!

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu ikinci maçında Belçika ile İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Ay yıldızlılarımız, Belçika ile iç sahada yaptığı 3 maçı da kazanamadı.Milliler, 2'si İstanbul, 1'i de Ankara'daki bu maçlarda Belçika'yı yenme başarısı gösteremezken, 2 kez beraber kaldı, 1 kez de yenildi.

Teknik direktörümüz Hiddink'in de belirttiği gibi bu istatistiği değiştirerek Belçika engelini kayıpsız geçmek istiyoruz. '12 Dev Adam'la coştuğumuz bu günlerde bir zafer de futbol takımımızdan bekliyoruz.

A Milli takımda zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Belçika'da ise savunmanın kilit isimlerinden Company'nin durumu netlik kazanmadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Skomina'nın yardımcılıklarını Marko Stancin ve Primoz Arhar yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Darko Ceferin üstlenecek.

Milli takım, gruptaki ilk maçında deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 yenerken, Belçika ise sahasında grubun güçlü takımlarından Almanya'ya 1-0 yenilmişti.

TÜRKİYE-BELÇİKA
STAT:Şükrü Saracoğlu
SAAT: 21.00
HAKEMLER: Damir Skomina, Marko Stancin, Primoz Arhar

TÜRKİYE: Onur, Sabri, Servet, Ömer, Hakan, Hamit, Aurelio, Emre, Arda, Tuncay, Nihat
TEKNİK DİREKTÖR: Guus Hiddink

BELÇİKA: Bailly, Toby, Van Buyten, Kompany(Jelle Van Damme), Vermaelen, Simons, Vertonghen, Fellaini, Dembele, Hazard, Lukaku
TEKNİK DİREKTÖR: Georges Leekens
KAYNAK

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Belçika kim ya. Bizimkiler adam gibi oynasa fark atarlar. Umarım bir saflık yapıpta yenilmezler.

kartal45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belçika'da çok yetenekli oyuncular var.Zor maç olacak ama kazanırız.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Belçikanın en yaşlısı 23 -24 yaşında falan diyorlar. 2 sene önce oyndaığımız Belçika değil bu takım. Bizden çok oyuncusu Avrupa liglerinin önemli ekiplerinde oynuyor. Allah yardımcımız olsun VesSelam.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Belçika-Almanya maçını izledim. Kazaklara oynadığımız gibi oynarsak ezerler bizi. Oyuncuları çok iyi ve etkili.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hangi gruptan elimizi kolumuzu sallayarak çıktık ki! Rahat çıkmamak için bu maçtan 3 puan alamamamız gerekiyor. :(

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
çok zorlu ama aynı zamanda çok zevkli bir maç olacak

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Dün akşam bilet vardı ama alamadım, bugünde öğle saatlerinde tükenmiş:(

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Paran cebinde kalmış daha iyi.

Futbol takımı iyi değil bu aralar.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Biletler çook ucuzdu.
En ucuzu 10, en pahalısı 30 Lira.
Bende tribündeyim.
Maksat delioğlan Sabrinin şut ve ortalarını kale arkasından yakalamak. :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çok zor maç olacak, % 55 şansımız var ama o da daha iyi olduğumuzdan değil, ev sahibi olarak çıkacağımızdan... .)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu maç kaçmaz mutlaka izlemeliyim bu akşam tarih yazabiliriz.

Milli takım sorumlusu levent kızıl bile inanmış bakın neler demiş;

Geçen yılın intikamını alacağız

Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, EURO2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında bu akşam karşılaşacakları maçta, Belçika'yı yenerek geçen senenin intikamını alacaklarını söyledi.
Belçika karşısında sadece galibiyeti düşündüklerini belirten Kızıl, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, ''Belçika gruptaki en önemli rakiplerimizden bir tanesi. Geçen sene bizi bir kez yendiler, İstanbul'da da puan kaybettik. Üstelik geçen sezondan daha güçlü bir Belçika takımı var karşımızda. Bu nedenle kazanmaktan başka bir şeyi düşünmüyoruz." şeklinde konuştu

.Kaynak:http://spordabugun.com/h_449659_gecen-yilin-intikamini-alacagiz.html

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Güzel bir bayram hediyesi olsun.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bende ilk defa Kadıköyde maç izliycem. Şimdiye kadar Aziz beye para kazandırmamak için direndim. Kısmet bugüne imiş. Stadın dolması da güzel oldu...Zor maç, Haydi Türkiyem...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ağzını hayra aç dostum ya bir duyum filan mı aldın nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Üzülerekten söylüyorum beraberlik yada mağlubiyet benim kupon açısından işime geliyor :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aynılarından tekrar istiyorum :D

[VIDEO]http://www.izlesene.com/video/spor-oktay-derelioglu/4005[/VIDEO]

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Lanet olsun diyorum baskada birsey demiyorum bu NTV ye Neymis uluslar arasi anlasmalara gore uydudan yayin yapamiyorlarmis mismis da mismis....Milli maci bile izliyemiyoruz yurt disinda yaziklar olsun...... Turkiye maci alsinda kac kac biterse bitsin................

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Tuncay'a sevgilerimi gönderiyorum. Bir insan bu kadar mı beceriksiz olur?

Derken golü yedik...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
3 tane önlibero koymuş. Başlarım böyle teknik direktöre. Yenileceksek de adam gibi yenilelim, kıçı kırık Belçika'dan korkuyorsak hiç gitmeyelim Avrupa Şampiyonası'na zaten.