Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Türkiye-Andorra maçı için geri sayım sürüyor. 2020 Avrupa Şampiyonası H grubunda 5. maçına çıkacak olan A Millilerin rakibi Andorra. Grupta oynadığı 4 maçta 9 puan toplayan Milliler aynı puanlı Fransa'nın hemen ardından ikinci sırada yer alıyor. Andorra ve Moldova ile oynanacak olan iki maçtan 6 puan çıkararak yoluna devam etmek isteyen A Milli futbol takımında ilk hedef Andorra. Peki Türkiye-Andorra maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye-Andorra maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Türkiye-Andorra maçı için geri sayım sürüyor. 2020 Avrupa Şampiyonası H grubunda yer alan A Milli takım bu süreçte Andorra ve Moldova ile karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı 4 maçta 9 puan toplayan A Milliler sadece İzlanda karşısında 2-1'lik skorla mağlup oldu ve bu maçtan puansız ayrıldı. Grubun favori temsilcisini dize getiren A Milli takım oynayacağı iki karşılaşmadan 6 puan alıp yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor.
TÜRKİYE-ANDORRA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Türkiye-Andorra maçı 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 21:45'te oynanacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen yayınlanacak.

A Milli Takım'da hazırlıklar sürüyor

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Andorra ve Moldova ile oynayacağı maçların hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü çalışmayı yarıda bırakan Yusuf Yazıcı ile sakatlıklarını atlatan Emre Belözoğlu ve Enes Ünal takımla birlikte çalışmalara katıldı. Milliler, antrenmanın basına açık bölümünde ısınma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı yapılan bölümünde ise taktik çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Ay-yıldızlılarda sakatlıkları devam eden Dorukhan Toköz, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan ve Nazım Sangare antrenmanda yer almadı.
Öte yandan A Millilerin antrenmanını Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut da takip etti. Milli takımı ziyaret eden Bulut, antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile birlikte çalışmayı izledi. Milliler, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Skorer
 
Üst