Türkiye 3-3 Letonya | Hazırlık Maçı Golleri ve Özeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maçı kim kazanır?

• Letonya

Kullanılan: 6 40.0%
  • Berabere

Kullanılan: 2 13.3%
  • Türkiye

Kullanılan: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Francesco'o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;NXKFQGcr-NA]http://www.youtube.com/watch?v=NXKFQGcr-NA&feature=youtu.be[/video]

Enfes bir çalım atmış doğrusu. Sonrasındaki pasda kaliteli.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Milli takım kadrosu açıklandıktan sonra herkes isyan etmişti.
Milli Takım deneme tahtası değil.
Formanın hakkını verenler giysin o formayı.

Mert'in Annesi Avcı'nın hiç umurunda değil. Samet gibi ortaya bir günah keçisi attı resmen.
Mert'e geçmiş olsun,o küfür eden taraftarlara yazıklar,Avcı'yada haram olsun aldığı paralar.

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iki kez 2 farkı yakaladık ama skor 3-3.. yazık gerçekten çok yazık.. !!!!!!!
şu letonya-da bize 3 gol atıyosa, abdullah avcı senin ne işin var orda..#

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Rezillik tam gaz devam ediyor. Biz bıktık söylemekten onlar bıkmadı heralde duymaktan.

Y.D. al Avcı' yı da git Türk futbolunun başından artık!

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
taraftar her zaman küfrediyor bunu herkes biliyor.işte burada profesyonel futblocu olup söylenenleri duymayacaksın.küfür ettiler diye mi yedin o kadar basit golleri.adamlar birkaç pozisyon daha yakalasa farka gideceklerdi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benimle beraber 1 kişi daha bilmiş beraberligi:D

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Farkettiniz mi bilmiyorum ama ilerideki pas trafiğimiz muazzam ötesiydi bu genç kadro ile.
Savumamız 0'ın altındaydı ama hücum olarak iyi olduğumuzu düşündüm dün letonya karşısında.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Mert kalede olmasaydı 3 gol yemezdik emin olun. Bu nasıl kaleci ki böyle ?

Halısahada bile böyle gol yiyeni bir daha maça çağırmıyorlar. Türk milli takım kalesinin belkide gelmiş geçmiş en kötü performanslarından birini gösterdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selçuk, Olcay, M.Pektemek, Nuri çok iyi oynadılar bence. Özellikle Olcay kattığı enerji ve dinamizm ile bu takımda olmayı hakediyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar ben macdaki ilk 11 beğendim ilk yarıda paslar güzeldi taki mert ve topal girene kadar selcuk cıktı topal girdi orta saha düştü mert anasına küfür edilmiş küfüre karşıyım hiç hoş değil de mert bunu bahane etmemesi lazım volkan yerinde olsa tonlarca küfür yiyor ne yapcak kalesine topmu gönderecek toplam 5 tane top geldi 3'nü yedi 1 şansa dışarı cıktı 1 de şansa parmakların ucuyla cıkardı ne dir mert sevdası genclerbirliği ve kayserispor kalecisi mert den daha iyi onur ve tolga neden alınmadı avcı derhal gitmesi lazım Şenol hoca boşdayken geri gelmesi lazım takımın başına

Halısahada bile böyle gol yiyeni bir daha maça çağırmıyorlar. Türk milli takım kalesinin belkide gelmiş geçmiş en kötü performanslarından birini gösterdi.

Selçuk, Olcay, M.Pektemek, Nuri çok iyi oynadılar bence. Özellikle Olcay kattığı enerji ve dinamizm ile bu takımda olmayı hakediyor.

olcay nuri selcuk iyidi mehmet topal girdi orta saha düştü gökhan töre erken şans verilmeliydi son 5 dakika da girdi cok az da olsa belliki canlılık getirir takıma serdar kurtuluş fena değildi ısınması lazım takıma

kovaya ayıp olmuyormu :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Özeti şimdi izledim :) ve Mert i kaleye kim soktuysa geri çıkarsın soktugu yerden

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
insan milli takımından utanır hale geldi nerdeyse böyle iş mi olur ya letonyaya karşı 2 farkı koruyama üstelik bir devrede 3 gol ye

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maçın ikinci yarısını izlememiştim.

Yediğimiz gollerin hepsi komedi.

Kaleye bir korkuluk koysaymışız yine yenermişiz şu takımı.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Mert'in annesi öleli fazla olmadı ... edilen küfürün haddi var hesabı yok o da bu durumu Avcı'ya belirtmiş ... ve devam et cevabını almış şimdi neden Mert suçlu oluyor?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Küfürler tabikide doğru değil ama milli takımı geçtim süper lig de oynayan bir kalecinin azcık profesyonel olması gerekir, böyle amatörlük olmaz, bu stadlarda kimler ne küfürler yedi de canavar gibi oynadılar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Küfürler tabikide doğru değil ama milli takımı geçtim süper lig de oynayan bir kalecinin azcık profesyonel olması gerekir, böyle amatörlük olmaz, bu stadlarda kimler ne küfürler yedi de canavar gibi oynadılar.

Yediği gollerden sebep değil, bu denli profesyonellikten uzak birinin bir daha milli takıma çağrılmaması gerekir.
Maalesef küfür futbolun içinde her zaman var olan bir şey.

Avcı ise tabiki Mert'i oyundan almak istemez.
Başka kaleci mi var sanki yedekte!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Maç mı olduğu, hangi kanalda olduğunu öğrenene kadar sonra da ne maçı olduğunu çözene kadar 15 dk geçti. Sonra dedim la coşkun salla zaten her türlü yenemiyoruz ne önemi var.