Turkdepo.biz Davetiye Dağıtımı [SDN'ye Özel 2 Aylık Sınırsız Davetiye !]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shrbzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyemi aldim ancak sanirim site dunden bu yana erisime kapali ?

general54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar sitemizde bakım onarım çalışmaları yapılmış olup çalışmalarımız sona ermiş ve sitemiz açılmıştır. Üyelikleriniz aktifleştirebilirsiniz.

davetiyeleri gönderilenler; cuneyt_51 vasilidis yldrytpl ahmet057 meyymetbaba

Spam kutusunu kontrol etmeyi unutmayın.

general54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiyeniz gönderilmiştir.

cuneyt_51 ; üyeliğiniz görünüyor. Şifremi unuttum seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.
abbet ; üyeliğiniz görünüyor. Şifremi unuttum seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.
delidolunet ; sl_eyman ; sivrisinek ; haber77 ; davetiyeleriniz gönderilmiştir. Spam kutularınızı kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.
davetiyedeki line tıkladıgımda Bu IP adresi zaten sitemizde kullanılmaktadır. Ayni IP adresinden lütfen fazla hesap açmaya çalışmayınız! hatası alıyorum üye falan değilim neden acaba yardımcı olabilirmisin davetiye için teşekkür ederim...

cuneyt_51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiyeniz gönderilmiştir.

cuneyt_51 ; üyeliğiniz görünüyor. Şifremi unuttum seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.
abbet ; üyeliğiniz görünüyor. Şifremi unuttum seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.
delidolunet ; sl_eyman ; sivrisinek ; haber77 ; davetiyeleriniz gönderilmiştir. Spam kutularınızı kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.

Dostum mail kutuma davetiye linki gelmediki.Spam,çöp hepsine baktım mail gelmemiş.Daha üye olamadım yani.Şifremi unuttuma tıklayıp mail adresimi girince "Böyle bir e-posta adresi veri tabanımızda kayıtlı değil. " hatası alıyorum.
disco_rapid@mynet.com gönderirsen çok sevinirim.

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Veri paylaştıkça çoğalır Ali Sözü :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bekliyorum 9 tane kaldı yokmu isteyen ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...