katılıyorumcems dedi ki:Tüm metni kopyalayıp içinden çıkara çıkara dil kültür propagandasını çıkarmanız takdire şayan. Allah sözcüğünün tarihi çooook eskiye dayanır. Yani çoktan kastım Adem'e (Aleyhisselam) kadar uzanır gibilerinden. "Bizim nadide dilimiz" dediğinizin kökeni yine Osmanlıca, Farsça ve Arapçaya dayanıyor. "Dilimiz kökenine benzemeye başladı!" gibi bir yakınma çok garip. Ki benim derdim dil ile değil Allah'ın (Celle ve Celaluhu) bizlere gönderdği mektupta, anlaşma metninde, insan kullanım kılavuzu Kur'an-ı Kerim'de kendisine nasıl hitap edileceğini açık şekilde belirtmiş olmasıdır. Bu mantıkta O'na başka isimler arayışı abesle iştigal olduğu gibi risk te ihtiva eder.
Arap hayranlığı meselesine gelince böyle bir hayranlığım olmadığı gibi Efendimiz'den (Aleyhisselam) aktardığım şu sözlerde derdimi daha iyi anlatabilir.
"Sözümü iyi dinleyin, iyi belleyin. Rabbiniz birdir, babanız birdir. Hepiniz Âdem'densiniz, Âdem de topraktan yaratılmıştır. Hiç kimsenin başkaları üzerinde soy sop üstünlüğü yoktur. Allah katında üstünlük, ancak takva iledir. Müslüman Müslüman’ın kardeşidir. Böylece bütün Müslümanlar kardeştir."