Turkcell'in rezaleti

babaninyeri72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm dostlar turkceell kamu hattındaki yeni tarifeyi duymusunuzdur adamlar teminat parasını bizden alacaklar 1200 dak. yerine 1000 dak. ve 100 sms vermişler. bence hiç gerek yok bize sormadan nasil değişiklik yapıyorlar hiç anlamıyorum bu kadar kendi çıkarını düşünen operator varmı daha sizlere soruyorum. paylasalim konuyu lütfen.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
her zaman standart bır yazı vardır anlasmalarda...
Turkcell kampanyayı degıstırme ve bıtırme hakkına sahıptır ve bunu gızlı tutma gıbı olayı da var

Turkcell'ın sucu yokn bu konuda ..
bırsey yaparken '' Esaslar'' konusu ıyı okumalısınız...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
[ TİM ] Turkcell İletişim Merkez'im var ondan dolayı bu tarz durumları bılıyorum..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben online işlemlerden baktım bir değişiklik görünmüyor benim paketimde :)

kanuni41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her yerde çeker diyorlar, köydeki evde çekmiyor. Vodafone bile çekiyor. Rezalet yaw :)

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni tarife 1000 dakika her yöne 1000 sms olarak güncellendi diye mesaj geldi bana birde 40 tl olan tarife 45 tl olarak güncellendi diyor. tamam türkcell tarife değişikliğini saklı tutar diyor ama tarifedeki fiyat değişikliği buna dahilmi.hatta ilk çıktığında bizbize kamu atrifesi 1200 dakika her yöne idi kısa bir süre sonra bunu değiştirerek diğer operatörlere 500 dakika sabit telefonlara 500 dakika ve turkcellilerle 500 dakika olarak değiştirmişti gectiğimiz yıl sanırım bunu bir tüketici mahkemeye verdi ve kazandı tekrar eski tarifeye dönmek zorunda kalmıştı turkcel 1200 dakika her yöne olarak
ama şimdi yine kafasına göre tarifeyi değiştirdi hatta fiyatta bile 5 tl artırdı sanırım yine mahkeme yolu göründü turkcel e kesin tüketiciden yana karar çıkar inşallah bizde normal tarifeden devam ederiz

umarım

realzed2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 sene kadar kamu 1500 tarifesi kullandım 45 tl den 60 tl'ye 1 günde zam yaptılar,
vodafone'a geçtikten birkaç ay sonra btk kararı ile kazıklandığınız 160 lira geri ödenecek dediler ama karşı dava ile yürütmeyi durdurdular tek kuruş geri alamadım.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
her zaman standart bır yazı vardır anlasmalarda...
Turkcell kampanyayı degıstırme ve bıtırme hakkına sahıptır ve bunu gızlı tutma gıbı olayı da var

Turkcell'ın sucu yokn bu konuda ..
bırsey yaparken '' Esaslar'' konusu ıyı okumalısınız...
yani şimdi hırsızın hiç suçu yokmu diyorsun kendi çıkarın doğrultusunda maddeler yaz adınada sözleşme de peki biz o sözleşmedeki maddelerden herhangi birini beğenmeyip bunu kabul etmiyoruz desek kabul ederlermi tabiki hayır bunun bunun adı sözleşme he sevsinler insanlara zoraki kabul ettirilen dayatmadır bunun adı sözleşme değil

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
TURKCELL ile İLİŞKİNİZİ KESİN ARKADAŞLAR. Bukadar basit. ailecek turkcell kullanırdık, birkaç ay önce tüm hatları değiştirdik başka gsm e geçtik.
AVEA yada VODAFONE resmi bayisine git, hattımı çevirmek istiyorum de ve birkaç gün sonra hiç kesintisiz hattın çevrilsin. numaran hep aynı zaten seni arayan yine arıyo... bukadar basit. neye kafanı yoruyosunki?

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bu gidişle ben de değiştireceğim turkcelli
bi kaç gün önce ilçede kimsenin telefonu çekmedi 4-5 saat...yani sadece turkcell çekmedi.
zar zor çeken bir yer buldum ve turkcelli arayıp durumu bildirdim..."gerekli yerleri hemen bilgilendiriyorum" deyip kapatmasını beklediğim müşteri temsilcisi tam 8 dk saçma sapan sorular sorarak beni çileden çıkardı.
Allah cezanızı versin hepinizin deyip kapattım:)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla kendimi bildim bileli Turkcell kullanırım. Hiç bir problem olmadı biz gençleri düşünen harika biir operatör. İyiki varsın Turkcell.

qazmq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sözleşme sözleşme değil sanki Mondros Antlaşması yahu :D