Turkcell'den yine yarim is!

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhaba arkadaslar
yine turkcell ve yine sadece lafta kalan bi kampanyadan bahsedicem ben sizlere.
bugun hattima kontor yukledgim icin 120 tane sarki kazandigim mesaji geldi link olarak ta turkcellmuzik uzerinden sarkilarimi indrebilecegim soylendi bende internet erisimi uzerinden telefonumla baglandim bide tak diye bi uyari ne? Hattiniz uzerinden wap ile baglanin yada internet uzerinden baglanin zaten ben internet erisimi uzerinden baglaniyorum neyse tabi inanmiyorsunuz ve 3-4kez deniyorsunuz girer nasil olsa diye yok yok yok...Birde uygulamayi mesaj yoluyla indirebilmek icin muzik yazip..... 2850ye yollayin diyor birde ucrete tabii tutuyor bunu.Ki mesajda boyle demiyor. Kisaca turkcell gercekten lafta kalan kampanyalar yapmaktan vazgecc bak rezil oluyosun...

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nerden,kimden nasıl para kazanabileceğini çok iyi biliyor.Karşısına şöyle alt yapısı güçlü bir rakipte çıkmadı gitti.Türkcelliysen gelen kampanya mesajlarına aldanmıycaksın, unutma kimse kimseye bedava bir şey vermez ! , felsefen bu olacak.Açık ve net.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
vay vay bugün banada geldi o mesaj denemedim ama denemeyide düşünmüyordum zaten.. :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Turkcell'in kampanyaları kendisinin olsun hiç birini kullandırtmıyorum çevremdeki az sayıda Turkcell kullanıcısına.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nedense hiç şaşırmadım :D

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O mesaj kontör yüklediğim de banada gelmişti, denemek için turkcell müzik sitesine girdim birkaç şarkı indirdim 100 krediniz bulunuyor dedi yalnız 1 tane şarkıda ücret talep etti diğer şarkıları bilgisayarıma indirdim. İsterseniz websitesinden deneyin birde indirmeyi.. :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
denetleme kuruluna şikayette bulun turkcell e ceza kesmeyi çok seviyorlar

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Turkcell müziği napcan grooveshark fizy takıl işte. Verdiği 3-5 bedava dakikayı değerlendir :)

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
yine sen iyi kurtarmissin. Ben aveaya gectigimde banada aveamuzikten SINIRSIZ muzik indirebilecegime dair bir mesaj geldi 60 gun icin .
Tabi kontoru yeni yuklemisim. Alacagim paketleri aldiktan sonra dur dedim bi deneyim. Girdim muziklere bakarken birden net kesildi. Baglanti kurmayi denerken mesaj geldi sayin abonemiz krediniz bitmistir diye. Sok oldum. 10+ tl kaydi.

Bedava sirke baldan acidir

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Hatırlayınız; "Türkcell 1.4 Milyar bulmak Zorunda" Böyle Bir Başlık Vardı, Paraları Bulmaya Başlamış Bile :) Sizler Saolun.

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alt yapısı bu kadar güzel olması ilk işim vodafone geçerim

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de indirdim 100tane pcye sorun olmadı...

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
vodafone gec hayatın ve konuşmanın tadını çıkart :)