Bloother
Rektör
Benim yaşadığım bölgelerde TT, Turkcell'den daha iyi. Öyle de garip bir durum işte.Sanmam. Avea'da her türlü şeyi yaşadım. Yaşarsam da bir de Turkcell'i deneriz.![]()
Benim yaşadığım bölgelerde TT, Turkcell'den daha iyi. Öyle de garip bir durum işte.Sanmam. Avea'da her türlü şeyi yaşadım. Yaşarsam da bir de Turkcell'i deneriz.![]()
Benim yaşadığım bölgelerde TT, Turkcell'den daha iyi. Öyle de garip bir durum işte.
Asla Türkcellin rezaletinden bıktım en çok gereken yerlerde beni madur etti hep Ege unuversitesinde rezalet durumda izmirin ilçelerinde çekim gücü berbatBence geç sonra Turkcell'in kalitesini anla tekrar dönersin
telefonunda sorun var yada jammerlara denk geliyorsun...Asla Türkcellin rezaletinden bıktım en çok gereken yerlerde beni madur etti hep Ege unuversitesinde rezalet durumda izmirin ilçelerinde çekim gücü berbat
Jammerlara ne demek hocatelefonunda sorun var yada jammerlara denk geliyorsun...
Alinti yaparak yazarsan sevinirim hocamtelefonunda sorun var yada jammerlara denk geliyorsun...
sinyal kesici RF ile çalışan her iletişim kesiliyor onu sivillerin kullanması yasak...Jammerlara ne demek hoca
Peki neden kullaniyollar bu cihazisinyal kesici RF ile çalışan her iletişim kesiliyor onu sivillerin kullanması yasak...
siviller dinlemesinler diye de dinlemek isteyen her türlü dinler polis de uzaktan kumandalı bombaları etkisiz ederken güvenlik için kullanıyor birde yapmış olmak için kullanan var ...Peki neden kullaniyollar bu cihazi
bizim oralarda olan birşey varki avea (yeni simiyle türk telekom) çekmiyor ki türkiyenin çoğu yerinde çekmiyor en iyisi bence vodafone![]()
bizim oralarda olan birşey varki avea (yeni simiyle türk telekom) çekmiyor ki türkiyenin çoğu yerinde çekmiyor en iyisi bence vodafone![]()
Kesinlikle geçmeyin kaç aydır aveadayım teahüt yüzünden değişemiyordum ne telefon çeker ne interneti çeker çok yavaştır ya gidip turkcell alacaksınız kalite olsun yada vodafone
Vodafone zaten iyi..Zamanında test yapmıştım eminönünde arkadaş turkcelle hız testi yaptı ben ise vodafone ile ikimizin hızlarıda 15 mb çıkmıştı ve parasına göre gayet iyi.
TT, hız konusunda cömerttir. Telefonun desteklediği en yüksek hızı verir. Diğerleri hızda sınır koyuyor. En çok sınırı da Turkcell koyuyor.
İstanbul beyoğlu çilesiz sokak bu sokağın çoğu kesiminde sesli görüşme yapmak mümkün değil. Bu adrese gidersen çekmediğini görürsün. En az 3 yıldır Turkcell orada çekmiyor. Avea ve Vodafone rahatlıkla çekiyor.Turkcell her yerden çekiyor.
Turkcell'e bildirdin mi bu durumu?İstanbul beyoğlu çilesiz sokak bu sokağın çoğu kesiminde sesli görüşme yapmak mümkün değil. Bu adrese gidersen çekmediğini görürsün. En az 3 yıldır Turkcell orada çekmiyor. Avea ve Vodafone rahatlıkla çekiyor.
Telekom istediği kadar bant genişliği alsın ancak yeterli derecede baz istasyonlarına önem vermedikçe bir işe yaramıyor maalesef. Turkcell 2100 Mhz bandından bilerek vazgeçmedi. 1 sene sonra bu frekansı 3G'den alıp 4G'ye çevirecek 3000 Mhz bantları ile. Şu an 3G'de verdiği tüm istasyonlarını 4G istasyonu yapacak. Zaten 800 ve 900 Mhz bantlarının lideridir. Geniş kapsama alanı ile yüksek bant genişliği ile en düşük sinyalde bile LTE-A hizmeti verecek.4.5 g ye geçildiğinde Turktelekom diğer operatörlerden bir kaç adım önde olacak çünkü ihalede en önemli bant aralığı olan 1800 MHz bandında en yüksek teklifi verip payı alan turktelekom oldu. bu bant konut içerilerinde ve harekt halindeyken internetinizin canvar gibi çekmesini sağlıyor. Turkcell cio'su bile bununla ilgili açıklama yapıp ihaleden en mantıklı işi turktelekomun yaptığını itiraf etmiştir. Bilginize
Bildirilmiş olması lazım,Turkcell'e bildirdin mi bu durumu?