Turkcell ve Huawei işbirliği büyüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Turkcell ve Huawei işbirliği büyüyor

İki şirket arasında varılan işbirliği, Nesnelerin İnternet’i yeniliklerinin yanı sıra akıllı şehir uygulamaları ve 4.5G’de yerli üretim çalışmalarını da kapsıyor.

Turkcell ve Huawei'nin kuracağı ortak ekiplerin faydalı olacağını düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
Umarım sonuçları ülkemiz için hayırlı olur. Huawei yıldızı parlayan yeni bir mobil dünya devi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. İleride Samsungu tahtından indirebilme kapasitesi en yüksek olan firmaların başında geliyor. Turkcell gibi ülkemizin önde gelen bir firmayla iyi bir sinerji oluşturabileceklerini umuyorum. Hadi hayırlısı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Umarım sonuçları ülkemiz için hayırlı olur. Huawei yıldızı parlayan yeni bir mobil dünya devi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. İleride Samsungu tahtından indirebilme kapasitesi en yüksek olan firmaların başında geliyor. Turkcell gibi ülkemizin önde gelen bir firmayla iyi bir sinerji oluşturabileceklerini umuyorum. Hadi hayırlısı.
Huawei önce applei geçsinde samsungu biraz zor devirir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
rölax hanım koy Black Sabbath keyfimizi bulalım...
Huawei önce düzgün modem,router yapsın da...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefon satış sayısı olarak samsung Apple'ın üzerinde
Tartışmaya gerek yok Huawei kimseyi geçemez
tumblr_m4kuh8SdrH1r1zqxto3_500.gif

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Huawei Samsungun içinden geçer inşallah :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
imkansız Huawei'nin çapı belli Samsung'un çapı belli hele ki Apple'ın çapına hiç biri ulaşamaz Samsung her telde takılsa da 2. olur Huawei de nerdeyse orda kalır...
daha Lenovo,Sony var...

Reaksiyon puanı
10,327
Arkadaşlar iyisi mi bir turnuva düzenleyelim, kim kimi geçerse... :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
marka yapıcan apple,samsung,lg,huawei,lenovo,sony ne varsa hepsinin totosuna tekmeyi basıcan o olucak...

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Buradaki amaç yelefon sektörü değil. Huawei turkcellin bir çok ürününe imza atıyor. Vından tutun 3g ve 4g şebekelerine kadar hepsini huawei yapıyor. Hatta turkcellin telefonu olan t serisini bile huawei yaptı. Huawei çinli inanılmaZ bi teknoloji şirketi. Turkcellle birlikte hem ucuza hem de kaliteli işlere imza atacaklarını düşünüyorum.

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Sanırım burada bir yanlışınız olmalı; Çünkü bildiğim kadarıyla T serisini ZTE firmasına yaptırmışlardı.

Ortak diye biliyorum ben. Zte ve huawei yapmıştı diye t serisini öyle hatırlıyorum. Yanlışda olabilir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Huawei t20yi yaptı mesela ztede başka bir t telefonu yaptı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
t20 diye maxi plus5 diyorsan o zte kardeşimde var çok gıcık oluyor oda nokia gibi ters 3,5mm jack var ona nokia kulaklığı uyuyor...
trrs-diagram3.jpg
trrs-diagram2.jpg