Turkcell T40Mı Yoksa Nokia Lumia 520 Mi

CINCIKLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda Telefon Alıcağım Ama Karar veremedim Türkcell T40mı Yoksa Nokia Lumia 520 mi Sizinde önerilerinizi bekliyorum teknik destekleriniz ve kullananlar varsa buraya yazarsa Çok Sevinirim Teşekkür Ederim.. Yorumlarınızı Bekliyorum.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
T40 bezdirir sizi demedi demeyin.Ana menüdeki kaldırılamayan dandik Türkcell uygulamaları bile almamak için başlı başına bir neden.Ayrıca telefonun dokunmatik değil "Bastırmatik" olduğunuda ilave edeyim.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eğer kunlanabilirsen nokia lumia 520 al derim ( işletim sistemi yüzünden yanlış anlasılmasın) eğer android isterim dersen gmd al t40 dan daha iyi ama t40 alma shsen maxiplus 5 kunlanıyorum ve hoşuma giden her oyunu takılarak oynuyorum

CINCIKLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki Arkadaşlar sadece bu 2 seçenek arasından seçim yapıcagım telefonu turkcellden faturaya ek alıcagım kurumsal olarak :) . yorumlarınızı eksik etmeyin teşekkür ederim..

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ozaman 520 uygulama olarak biraz az ama gitdikce sayının yükselmesini umuyorum

CINCIKLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki zamanla uygulamalar oturur biraz zaman lazım :) . Smdilik uygulamalar stabil olarak Andoidlerde çalışıyor .. ama umuyorumki yakın zamanda Windows phone 8 ede gelicektir :) ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 520 tam bir fiyat-performans ürünü. General Mobile Discovery'e kadar yok (Yani 600 TL'ye kadar). Çünkü o fiyatta alacağın androidler facebook açmaktan bile aciz telefonlar genelde. Gözün kapalı Lumia 520 alabilirsin bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence t40 üstün performanslı bır telefon bende kullanıyorum oyunlarda hiç kasmıyo ,

FatihB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lumia 520 kullanıyorum süper hızlı bence al