Turkcell T20 Kullananların Görüşleri?

leptopcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar android işletim sistemli bir telefon almak istiyorum. Samsung Galaxy GİO ve Turkcell t20 arasında kaldım. Ancak t20 daha ucuz olduğu için onu alacağım sanırım.

Kullanan arkadaşlara sorum var.
Telefondan memnun musunuz?
Kasma vs yapıyor mu?
Dokunmatiğinde sorun var mı? Algılaması falan yavaş mı?
Ekranı biraz büyük gibi bunun bir negatifliği var mı?
Oyunlarda takılmalar oluyor mu? Mesela angry birds oynarken takılıyor mu?

Turkcell t20 telefonunu kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Kolay gelsin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama imkanınız varsa daha güncel modellere bakın

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevgili Kardeşim; Ben de Bir Turkcell T20 Kullanıcısıyım yaklaşık 1 sene önce aldım.Cihaz Güzel Dokunmatiğinde bir sorun yok aksine çok hassas fakat telefonda kasma oluşuyor. Google Play Store'daki (Android Market'deki) çoğu popüler oyunu açıyor fakat açtıklarından çok açamadıkları daha fazla. Öncelikle Cihazın Ram'i çok düşük Bu Yüzden Temple Run vs Bunun gibi daha popüler oyunları açamıyor.Fakat Benim çok Yüksek kaliteli oyunlarla işim olmaz dersen güzel cihaz.İnterneti hızlı Facebook Twitter vs. uygulamaları barındırıyor Biri Senin profiline birşey yazığından hemen telefonuna bildirim geliyor hatta istediğin zaman sen söylüyorsun cümleleri o yazıyor fakat biraz dayanıksın telefon eğer alıcaksan yere düşürmemeye dikkat et! ben düşürdüm ekran yemyeşil oldu sonra ekrana vurdum düzeldi :D :D Ama Genel Olarak iyi cihaz Fakat Dayanıklı ve daha popüler oyunları açanları istiyorsan 100-200 lira daha fazlaya Daha iyi telefonlar var(Ram'i aha Yüksek) mesela Turkcell Almak İstiyorsan Turkcell Maxiphone 5 öneririm telefon hakkındaki düşüncelerim bunlar seçim senin :D

Hee Bu arada birşeyi unuttum bence Galaxy Gio Da alabilirsin daha az takılma olur ama t20 Angry Birds'de bölüm ilerledikçe takılmaya başlıyor ve daha çok takılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam 1 senedir kullanıyorum ekranda sıkıntı yok ama dayanıksız camı 2 kez kırıldı 600 mhz yetmiyor bu telefona facebook hızı yeterli düzeyde gibi oyunlarda kasma oluyor şarjı 1 gün gidiyor ve artık kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı yani turkcell telefonu almak saçmalıkmış ben bunu anladım ama seçim senin :)