Fena bir telefon sayılmaz türkcell'in gereksiz uygulamalarında kurtulursanız gayette iyi bir cihaz 4.0 güncellemesi gelirmi bilmem ama huawei romu ile çok hızlı çalışıyor![]()
fibere geçmeye niyetim yok şuandaBen turkcellden t20 aldım. Malezya rom u yukledım gayet guzel. tabi o fiyata cok fazla bır performans bekleme. ram i düşük ama idare eder. birde otomatık calısan programlar var. Ram i ve şarjı fena harcıyor. onları da kapattıgın zaman. gayet guzel. ama dedıgım gibi fazla birşey bekleme. bu arada fiberinternet e gecersenız t20 bedava![]()
ekranı dokunmatigi hassasıyetınden memnun kalırsın.
Bence telefonun tek kötü yanı şarjının fazla dayanmaması ki, elimden düşmediği için o yönden telefonu da suçlayamam, android markette kaybediyorum bazen kendimi
android 2.3.3, hassas dokunmatik ekran, 5 mp kamera bu fiyata oldukça iyi
Bugün yarın almayı düşünüyorumBen çıktı çıkalı kullanıyoyum.Yüklemediğim prg. yok gibi .Radyosunu kurdum.Fiyat/performansa göre bence fevkalade.
Çin malından kastınız nedir ? Bu dandik çin mallarından mı söz ediyorsunuz ? yoksa telefonun orjinali mi çin malı anlamış değilim ?bizim dükkana aldık 2 tane gereksiz bir telefoncin malı
Bence telefonun tek kötü yanı şarjının fazla dayanmaması ki, elimden düşmediği için o yönden telefonu da suçlayamam, android markette kaybediyorum bazen kendimi
android 2.3.3, hassas dokunmatik ekran, 5 mp kamera bu fiyata oldukça iyi
android 4 süürmü güncelleme gelecek mi bilginiz varmı ?
Çin malından kastınız nedir ? Bu dandik çin mallarından mı söz ediyorsunuz ? yoksa telefonun orjinali mi çin malı anlamış değilim ?
bence kulaklık farkı olabilir ? farklı ve kaliteli bir kulaklık kullanırsa tatmin edici bir ses alınır ?
neden alınacak telefon değil ?bence alınacak telefon değil bedava geliyorsa avantadan o ayrı.
Fiyatına göre uygun bir model olarak algılıyorum ben ?özellikleri çok düşük özellikle ekran çözünürlüğü kötü, şuanki piyasaya göre baya baya alt model olarak kalıyor cihaz.
SağolsınValla T20 Kullanan arkadaşım var, kendisine birde rom attık canavar gibi telefon oldu yalan değil, t10 daki gibi dokunmatiğide abanmatik değil, ama tipini beğenmediğim için birşey diyemiyeceğimsev seversin o ayrı.. telefon makul yani
![]()