lAlpertunga
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba şuan mevcut olarak turkcell superonline 8mb internet alt yapısını kullanmaktayım.Taahhüdüm turkcell ile 08.02.2020 tarihinde biteceğini biliyordum ve bunun için internet alt yapılarını kontrol etmeye başladım türk telekomda alt yapı sorgulattığım da hipernet olarak alt yapının desteklediğini görünce birden heyecanlandım çünkü uzun süre 6 mb internet kullandım ve devam ediyor.. Bunun mutluluğu içerisindeyken superonline müşteri hizmetlerinden de kontrol ettirdim ve vdsl olarak destekledikleri onlarda söyleyince hemen taahhüdüm bitmeden turkcellin 24 mb download 2 mb upload paketine geçmek istediğimi söyledim ve başvurumu bugün yaptım aynı gün için de turkcell superonline dönüş yaptı türk telekom tarafından dönüş sağlandı fiber interneti desteklediği için bakır geçiş yapılmasına izin verilmediğini belirttiler ve tam bir hayal kırıklığı yaşadım bunun üzerine tt müşteri hizmetlerini aradım ve fiber destekliyor mu diye onlara sorduğum da vdsl ve adsl olarak desteklediklerini söylediler ve tekrar müşteri hizmetlerini arayıp turkcell superonlinenin vdsl başvurusu yaptım buna da türk telekom izin vermezse ne yapacağım çözümü varmıdır acaba elim kolum bağlı duruyorum şuan sadece.. Türk telekoma ısrarla fiber destekliyor mu diye sorduğum da hayır desteklemiyor diyorlar hala ısrarla adsl ve vdsl(hipernet) olarak desteklediklerini söylüyorlar. Türk telekoma da geçmek çok içimden gelmiyor çok müşteri memnuniyetsizliği yüzünden.. Daha önce çünkü tt 8 mb pakette bana 2 mb internet hızı verirken superonline 8 mb pakette 6 mb download hızı veriyor mevcutta..Bana fikir verirmisiniz lütfen aranız da hipernet kullanan arkadaşlar varmıdır hızlar ve memnuniyeti nedir, santrale 130 metre uzaklığımın olduğunu söyledi her iki firmada..