teknoman007
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 312
turkcell rahat paketlerini 1 yıldan fazla kullanan var mı? ben şuan turkcell faturasız kullanıyorum. faturasızda yeni veya farklı bir paket almak istediğimde geçiş tarihi itibariyle 12 ay boyunca diledikleri zaman paketi alabilirler. diye bir ibare yok. fakat turkcell rahat paketlerde geçiş tarihi itibariyle 12 ay boyunca diledikleri zaman paketi alabilirler. ibaresi mevcut. açıklamada turkcell rahat faturasız gibi sözleşme olmayan ve paketi istediğiniz zaman iptal edip istediğiniz zaman tekrar alabileceğiniz bir tarife olarak sunuyor. ama faturasız paketlerde geçiş tarihi itibariyle 12 ay boyunca diledikleri zaman paketi alabilirler. ibaresi yokken turkcell rahatta neden bu ibare var. yani aslında bu turkcell rahatın faturalı gibi olduğunu mu gösteriyor yani 12 ay sonra bu pakete zam gelebilir gibi anlıyorum ben. çünkü turkcell faturasızda 1 yıl geçsede paketimde zam olmuyor. ben zamsız kullanmak için turkcell faturasız kullanıyorum. turkcell rahat kullanan daha doğrusu turkcell rahatı 12 aydan fazla kullanan var mı? 12 ay sonrada aynı paketi almaya kullanmaya devam edebiliyor muyuz? yoksa 12 ay sonra zam geliyor ve zamlı olarak yine aynı paketi kullanmaya devam edebiliyor muyuz?
Son düzenleme: