Turkcell Platinum mu? Turk Telekom Prime mı?

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Merhaba,
Uzun yıllar vodafone kullanıp, evde son 3 sene çekmeyince Turkcell'e geçmiş biri olarak, Turkcell'den çok memnunum. İnternet hızı müthiş, ses kaybı kesinlikle yok. Fakat Platinum 10GB , +numara taşıma yapıldığı için 5gb olan paket 79 tl. Turk telekom prime 'da ise yeni geçenlere 10 GB Net, 1000 dk 39 tl. Arada 40 tl bir fiyat farkı var.
Turk telekom 4.5G 'si kullanıpta memnun olan var mı? Son zamanlarda Platinum müşteriye extra bir şey sağlamıyor. Ayrıca en iyi kampanyaları da Vodafone yapıyor.

Öneriniz nedir?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Biz çekim gücünü bilemeyiz. Nerede oturuyorsun? Türk Telekom kullanan yakın çevrende birine de sorabilirsin.

canozbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
planitnum kullanıyorum 2 senedir. tt vodafone vs cekimleri seni zora sokabiliyo. turkcell onerırım aldıhgın paket guzelmıs

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
tuırkcell platınıum

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Merhaba,
Uzun yıllar vodafone kullanıp, evde son 3 sene çekmeyince Turkcell'e geçmiş biri olarak, Turkcell'den çok memnunum. İnternet hızı müthiş, ses kaybı kesinlikle yok. Fakat Platinum 10GB , +numara taşıma yapıldığı için 5gb olan paket 79 tl. Turk telekom prime 'da ise yeni geçenlere 10 GB Net, 1000 dk 39 tl. Arada 40 tl bir fiyat farkı var.
Turk telekom 4.5G 'si kullanıpta memnun olan var mı? Son zamanlarda Platinum müşteriye extra bir şey sağlamıyor. Ayrıca en iyi kampanyaları da Vodafone yapıyor.

Öneriniz nedir?
Öncelikle Platinum kullanıcısı olarak kesinlikle Platinum derim ama burda senin kullanım şeklinde önemli tt varmı bilmiyorum ama Platinum da en çok sevdiğim sistem sine maksimum da bir bilet alana bir bilet hediye belirli günlerde bende zaten mutlaka her hafta sinemaya giden biriyim zaten sinemaya gideceğim 16+16 32 tl sinema parası vermek yerine sadece 16 tl ye işi bitiriyorum. Düzenli sinema tutkunu olan biri için 2 kişi gidiyorsa çok iyi burdan kar yaptın fizy var müzik uygulaması ücretsiz istediğin şarkıyı dinle internetin den yemeden kaliteli bir sistem ayrıca tv+ var bu da ek ücret bunlarda ücretsiz yanlız tv için 10gb veriyor diye hatırlıyorum bu da cepte kendi için de sınırsız. Yani kısacası bunların hepsini hesaplarsa ve kaliteli bir hizmet aldığını da düşünürsen bence kesinlikle Platinum derim şahsen ayrıca farklı avantajları da var. Burda önemli olan sizin kullanımınız ve beklentiniz

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Öncelikle Platinum kullanıcısı olarak kesinlikle Platinum derim ama burda senin kullanım şeklinde önemli tt varmı bilmiyorum ama Platinum da en çok sevdiğim sistem sine maksimum da bir bilet alana bir bilet hediye belirli günlerde bende zaten mutlaka her hafta sinemaya giden biriyim zaten sinemaya gideceğim 16+16 32 tl sinema parası vermek yerine sadece 16 tl ye işi bitiriyorum. Düzenli sinema tutkunu olan biri için 2 kişi gidiyorsa çok iyi burdan kar yaptın fizy var müzik uygulaması ücretsiz istediğin şarkıyı dinle internetin den yemeden kaliteli bir sistem ayrıca tv+ var bu da ek ücret bunlarda ücretsiz yanlız tv için 10gb veriyor diye hatırlıyorum bu da cepte kendi için de sınırsız. Yani kısacası bunların hepsini hesaplarsa ve kaliteli bir hizmet aldığını da düşünürsen bence kesinlikle Platinum derim şahsen ayrıca farklı avantajları da var. Burda önemli olan sizin kullanımınız ve beklentiniz

Anladım hocam. Uzun mesajınız için teşekkür ederim. Evet gerçekten sinema vs kullanıyorsanız süper. Hemde kaliteli sinema da bedava bilet veriyor.
Ben sinema izlemiyorum. Avantajlarını kullanmıyorum. Fizy ve tv plus başarılı ama alternatifi çok var. Telekom 'un uygun olması biraz cazip. Biraz test edeyim, memnun kalmazsam heralde turkcell'e dönerim. Uzun yıllar vodafone kullanan birisi olarak Turkcell'e geçince çağ atlamış gibi oldum. Vodafone da 20 megabit speed göremezken turkcellde 240 megabit internet hızı görüyorum. İnanılmaz bir şey. Ses kaybı hiç yok. Vodafone da sürekli kopmalar vardı. İnşallah telekomda aynı senaryo olmaz :))

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Türk Telekom u 1999 yılından beri İstanbul da kullanan biri olarak şöyle belirteyim kopma yaşamazsın.İnternet hızı Turkcell deki gibi uçuyor diyemem ben Güngörende ölçtüm 60-70 hız çıktı bence bu fena değil çünkü cepten sürekli bir şey indirmediğime göre bence iyi.Tv zlerken radyo dinlerken hiç kopmada olmuyor karar tabiki sizin.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Anladım hocam. Uzun mesajınız için teşekkür ederim. Evet gerçekten sinema vs kullanıyorsanız süper. Hemde kaliteli sinema da bedava bilet veriyor.
Ben sinema izlemiyorum. Avantajlarını kullanmıyorum. Fizy ve tv plus başarılı ama alternatifi çok var. Telekom 'un uygun olması biraz cazip. Biraz test edeyim, memnun kalmazsam heralde turkcell'e dönerim. Uzun yıllar vodafone kullanan birisi olarak Turkcell'e geçince çağ atlamış gibi oldum. Vodafone da 20 megabit speed göremezken turkcellde 240 megabit internet hızı görüyorum. İnanılmaz bir şey. Ses kaybı hiç yok. Vodafone da sürekli kopmalar vardı. İnşallah telekomda aynı senaryo olmaz :))
İşte senin kullanım alanına göre seç şuan için bir çok firmanın interneti iyi hatta mobil internetler yetmez oldu daha fazla mb harcıyorlar. Dediğim gibi Benim kullanım şeklimi Turkcell karşılıyor fazlasıyla mersin için konuşayım en iyi sinema maksimum forum da zaten normalde sürekli giden biriyim bağzen arkadaşlarla falan yani normalde mecburi sinemaya verecek olduğum parayı hesap ediyorum ayda 2 sefer çift olarak gitsem 32 tl yapıyor zaten ben faturanın yarısını ordan çıkartıyorum hemen hemen ama sen kullanım şeklini belirle ona göre seç....

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Türk Telekom u 1999 yılından beri İstanbul da kullanan biri olarak şöyle belirteyim kopma yaşamazsın.İnternet hızı Turkcell deki gibi uçuyor diyemem ben Güngörende ölçtüm 60-70 hız çıktı bence bu fena değil çünkü cepten sürekli bir şey indirmediğime göre bence iyi.Tv zlerken radyo dinlerken hiç kopmada olmuyor karar tabiki sizin.
60-70 megabit hızları gayet iyi. Bakalım test edeceğim. Sonucu paylasırım tesekkurler

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Türk Telekom 8GB+1000DK+1000SMS 29 TL faturalı kullanıyorum. 4.5g indirme hızı saniyede 9mb civarında. Paketler ucuz hızı iyi, burda çoğu yerde çekiyor. Öneririm ttkomu

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Türk Telekom 8GB+1000DK+1000SMS 29 TL faturalı kullanıyorum. 4.5g indirme hızı saniyede 9mb civarında. Paketler ucuz hızı iyi, burda çoğu yerde çekiyor. Öneririm ttkomu
Sayın Mustafa ustam yazınızda paketler ucuz hızı iyi , burda çoğu yerde çekiyor cümlesindeki burda neresi oluyor acaba herkes sizin nerde oturduğunuzu yada nereyi kast ettiğinizi bilemez ki

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Sayın Mustafa ustam yazınızda paketler ucuz hızı iyi , burda çoğu yerde çekiyor cümlesindeki burda neresi oluyor acaba herkes sizin nerde oturduğunuzu yada nereyi kast ettiğinizi bilemez ki
Haklısınız ama şöyle de bir durum var ki gözlemlerime göre artık çoğu yerde Türk Telekom baya iyi. Türkiye geneli yani

M

Murat Burç

SDN Okuru
Türk telekomun etkisi ile Avea'nın çekim gücü 2018'de artacak diyorlar bi bekleyin öyle karar verin

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bende turk telekom prime la tanış 10gb a geçiş için numara taşıma talep ettim. Hemen öbür gün prime özel hizmet ekibi sim kartımı getirdi, işlemler başladı. Umarım sorun yaşamam fiyat cezbedici ve çevremdeki kişiler de eskiden aveanın çekmediğini yeni telekom bünyesiyle bir sorun yaşamadıklarını belirttiler. Olumlu/olumsuz düşünceleri duymak önemli. Teşekkür ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Türk telekomun etkisi ile Avea'nın çekim gücü 2018'de artacak diyorlar bi bekleyin öyle karar verin
2 güne kadar heralde hattım geçer. Ben de test edip dönüş yapacağım

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Değerli arkadaşlar merhaba,
Vodafone RED uzun süre deneyip performans, müşteri hizmetleri probleminden ötürü ayrılmıştım.
Turkcell Platinum'a geçince harika hız, müthiş performans, müşteri hizmetleri harika. (fiyat yüksek)
Telekom Prime'a geçmiştim. Ondan da son zamanlarda genelde yaşanan baz istasyonu problemleri, evde hiç çekmemesi, dışardayken ulaşılamama problemim. Sürekli kimaramıştan mesaj geliyor. Mesajlar geç düşüyor. Telekom vodafone'a göre 1 tık daha iyidir bunu öneririm.
Ama iletişim benim için önemli anlık herşeyin olmasını istiyorum diyorsanız para farkını göz ardı edip Turkcell'e dönmeniz lazım.
Yarın yapacağım gibi. Turkcell Lifecell Fırsat kampanyası var ona geçeceğim muhtemelen. Lifecell Fırsat 5GB

inceleyebilirsiniz.

Selamlar..