Turkcell Kampanyası ile HTC One X almak

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Turkcell kampanyası ile htc one x almayı düşünüyorum ama kısa zamanda htc one x + piyasaya girecek sizce plus ı beklemelimiyim htc one x fiyatını düşürür mü plus ın çıkışı ? Birde tahminlerinize göre plus'ın fiyatı ne kadar olur ve hemen operatör kampanyalarına dahil edilir mi bu telefon eğer öyle ise plus ı beklemek istiyorum

sMtt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One x+'ın piyasaya one x fiyatından çıkacağını okumuştum bir yerde. Bulabilirsem eğer linkini de veririm. Böyle bir şey olursa eğer (olması da bayağı muhtemel bence) 2 cihazın aynı fiyatta olması saçmalık olur. One x fiyatı kesinlikle düşecektir. Fakat size tavsiyem şuan one x alabilecek gücünüz varsa biraz bekleyip one x+'ı almanız. Genel performans neyse ama pil performansı açısından çok fark olucaktır.

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Batarya dışında fazla bir fark var mı acaba plus ile one x arasında işlemcisinin 1.7 olduğunu biliyorum başkada bir fark yok sanırım.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yeni her zaman daha iyidir ve daha avantajlıdır. bana kalırsa illa one X alacaksan, +'ını da bekle

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklısın plus'ı beklemeye devam.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İşlemcide ufak tefek upgradeler var, tegra3'ün yeni versiyonu, muhtemelen asıl önemli gelişim pil tüketiminde olacak.
Valla, beklenir mi? Beklenir. Ama KVK ürünü almak istiyorsan, onun için bir kaç ay beklemen gerekebilir, arada da atla deve kadar fark olmayacaktır, o nedenle bu iki telefondan birini illa KVK'dan almak istiyorsan durma al.

lakin one x'in fiyatı one x+'ın açıklanmasının hemen ardından düştü zaten, 1650-1700TL civarında. O nedenle, cash alacaksan zaten turkcell'den alma.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Plus çıktı herhalde hocam onu al.