Turkcell internet indirimli int. paketi

SnappeR001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonuma "Şimdi 250 MB internet paketi size özel ilk ay sadece 2 TL! Hemen IND250 yazın 2222'ye gönderin, indirimli 250 mb internet paketine sahip olun."
diye mesaj geldi, tabi 2 tl olduğunu duyunca hemen atladım gönderdim mesajı daha sonra çatır çatır 7 tl gitti ve şu mesaj geldi:
"İndirimli 250 mb internet paketi abonelik talebiniz alınmıştır.İlk 3 ay, ayda 7 tl ile ücretlendirileceksiniz.Paketiniz, indirimli aylar sonunda standart ücreti üzerinden devam edecektir."

yahu ben ne diyim artık, bu işten birşey anlayan varsa söylesin:crying:

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefonuma "Şimdi 250 MB internet paketi size özel ilk ay sadece 2 TL! Hemen IND250 yazın 2222'ye gönderin, indirimli 250 mb internet paketine sahip olun."
diye mesaj geldi, tabi 2 tl olduğunu duyunca hemen atladım gönderdim mesajı daha sonra çatır çatır 7 tl gitti ve şu mesaj geldi:
"İndirimli 250 mb internet paketi abonelik talebiniz alınmıştır.İlk 3 ay, ayda 7 tl ile ücretlendirileceksiniz.Paketiniz, indirimli aylar sonunda standart ücreti üzerinden devam edecektir."

yahu ben ne diyim artık, bu işten birşey anlayan varsa söylesin:crying:
fena keklemisler ;P bu tur olaylarda sozlesme/kampanya detaylarini sitesinden veya nerdeyse bulup okumadan atlamamak lazim .
bedava bisey varsa once acaba demek lazim :P burasi turkiye :D
rCXOYXaen79+f+DdExYy3FTY9BAAAAAElFTkSuQmCC

zc7AZWhuzoR8cFkb385xEwpjN+uwQTBjCgrVzkIw92NZKkfUqDEGCYUOGDAmwOGzg8afHXxCoQgSBBScMw7PgCqX5s6dNOUE8Qki5FHIVIEAADs=

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yazık olmuş bence vodafone geç ben öyle yapacam :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Müşteri hizmetlerine bir anlat, çözerler heralde. İptal ettir hepsini.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:ohmy:sahtekarlık ya bende aynı şeklide ilk ay 2 tl die gönderdim kampanya süresi bittiği için ilk 7 ay 14 tl den ücretlendirilecekmiş ne biçim bi saçmalaık bu yahu dolandırıcılık resmen