4 Mayıs 2023 #1 drjacob Müdavim Müdavim Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 4,187 Çözümler 3 Reaksiyon puanı 770 Puanları 293 Konum Localhost Dostlar yedek olarak kullandığım Cihaz'da sadece WhatsApp var ve görüşme yapıyorum bana önerebileceğiniz faturasız net paketi hangisi?
Dostlar yedek olarak kullandığım Cihaz'da sadece WhatsApp var ve görüşme yapıyorum bana önerebileceğiniz faturasız net paketi hangisi?
3 Haziran 2023 #2 EMRE YONAT Müdavim Müdavim Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 6,491 Reaksiyon puanı 5,461 Puanları 1,708 Yaş 30 Konum ☛ ☾★ ☚ İZMİR drjacob dedi ki: Dostlar yedek olarak kullandığım Cihaz'da sadece WhatsApp var ve görüşme yapıyorum bana önerebileceğiniz faturasız net paketi hangisi? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Pakete verebileceğiniz maks. tutarı da yazabilirseniz. İyi Forumlar...
drjacob dedi ki: Dostlar yedek olarak kullandığım Cihaz'da sadece WhatsApp var ve görüşme yapıyorum bana önerebileceğiniz faturasız net paketi hangisi? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Pakete verebileceğiniz maks. tutarı da yazabilirseniz. İyi Forumlar...